Leven wij in een rechtstaat of in de Kerkstraat

DE CIRCEL IS ROND

De BC en KNR hebben een brief gestuurd naar onze minister van Veiligheid en Justitie.

FANTASTISCH wat een goede wil ECHTER;

Nog steeds wordt er geredeneerd vanuit HUN systeem, het pontificaat met al zijn ondemocratische ordes, congregaties en bestuursvormen, nog steeds stellen zij zich boven HET VOLK (de parlementaire democratie), nog steeds denken ze dat ze weg kunnen komen met mooi weer en nu vooral heel vroom de opdrachten uit het rapport blijven volgen toch?

Bodar zei het laatst pakkend bij P&W “Gelukkig ben ik in de gelegenheid te wisselen tussen het Vaderland en het Vaticaan”. (heeft hij een dubbel paspoort dan? Of wordt hij nou eindelijk eens aangesproken op zijn verantwoordelijkheid als Nederlands Staatsburger) Tweede kamer, laat u niet misleiden door het SYSTEEM en de politiek van religieuze levensbeschouwelijke stromingen, het is misdadig, angst dwang repressie en schuld zijn/ waren de uitgangspunten. (zal uit het eventuele komende onderzoek gaan blijken) Verder de scheiding tussen kerk en staat problematiek maar weer eens op de agenda lijkt mij. Iedereen mag geloven wat hij/zij wil maar wel getoetst aan onze democratische rechtsorde en niet aan een instituut dat veel macht veroverd heeft in de afgelopen eeuwen en daar nog steeds mee wegkomt.

Dus een onhafhankelijk onderzoek met de BC en KNR op de juiste plek (EN DAT IS HEEL STIL IN EEN HOEKJE), open, transparant en rekening houdend met alle misdadige facetten van hun systeem.

Daarna mogen de vervuilers definitief op de juiste plek hun geloof belijden!!!!!! Want daar hoeft vanzelfsprekend niets mis mee te zijn!!

MEA CULPA MEDIA

Willem Bosch (echtgenoot van Anita)

 

 

 

2 gedachten over “Leven wij in een rechtstaat of in de Kerkstraat”

Reacties zijn gesloten.