Lock-down is geen mouth-down Xolution

dealtje

Je denkt dat je eigen blog geen onderdeel kan zijn van een boycot, van het hoog geprezen ‘vrijheid van meningen, en creativiteit- expressie’ grondwettelijk akkoord in dit land, niets is minder waar.

Xolution krijgt het klaar met onmiddellijke ingang mijn blog wegens mijn ‘stijl’, te beëindigen. Buiten het feit dat ik verbaasd was dat mijn blog niet bereikbaar was tijdens de Nicky Verstappen zaak, vreemd toch, kon Xolution met hun professionele web oplossingen, geen antwoord geven op mijn kritiek.

Weer probeert een dictatoriaal web bedrijf in een naar corruptie neigend internet, via allerlei spelletjes zichzelf schoon te ‘stijlen’…want dames en heren, het is een zootje op internet met veel financiële, onzichtbare dealtjes want de heren moeten stijlvol geld verdienen…ook Xolution zonder reputatie schade.

Ergo, ik had mijn jaarlijkse bijdrage al betaald voor een jaar maar zij sturen rekening dat ik moet betalen, ja dat noem ik nou stijlvol.

Beste heer Smeets,

Hierbij sturen we u de factuur (F20X0794) voor de diensten/producten zoals gespecificeerd.

Wij verzoeken u de betaling hiervan binnen 15 dagen te voldoen. De betalingsgegevens treft u aan op de factuur, of u kunt direct online betalen:

Xolution, gaat heen en ik laat de wereld weten wat je streken zijn maar ‘ra-ra’ ik krijg nog geld van jullie….(inmiddels hebben ze het terug gestort, de eikels)