Mea Culpa en Rusland

Koning Willem-Alexander brengt 9 november een bezoek aan Rusland. Het bezoek vormt de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar, melden bronnen aan de NOS. Op het programma staat onder meer een ontmoeting met president Poetin. Het Nederland-Ruslandjaar is een Russisch initiatief om de banden met Nederland aan te halen. Er werden in beide landen tal van activiteiten georganiseerd op het gebied van economie, politiek en cultuur. (NOS)

(MCU) Nu dan mijn solo bijdrage aan de cultuur, en de afgelopen 15 jaar dat mijn Russische vrienden van Ey Uchnjem bij mij op bezoek waren of ik met hun door Rusland tourde…meestal in de winter.

http://www.youtube.com/watch?v=lsnHJG7V_wQ

De Russen hielden zich overigens altijd aan afspraken, dat kan niet gezegd worden van de vergader woede bij B&T waarmee wij al sinds Juni proberen een afspraak te maken. Gisteren hadden wij datum geprikt en net voor ik de auto wilde instappen (11 u.) naar Utrecht, liep de vergadering van mevrouw Peijs / van de Beeten / Brenninkmeijer uit. Opmerkelijk wanneer onze afspraak pas om 15 u. zou plaatsvinden. Het voortschrijdend inzicht bij dhr van Beeten loopt nu wel erg ver zijn tijd vooruit.

(voor diegene die niet weten dat ik refereer aan uitlating van de Beeten Tweede kamer hoorzitting waar MCU de kamer wees op de ongelijke behandeling tussen onderzoek Deetman 1 & 2; waar het geweld bij de vrouwen wel werd meegenomen en bij ons boys????…geweld was immers doodnormaal voor die tijd. Goh, leuk dus Robert M is normaal voor deze tijd? Robert M