Meisjes van over de hele wereld

Als je miljardair bent (Jeffrey Epstein) kun je je het een en ander permitteren. Dat geld in het algemeen voor veel bijzondere heerschappen op aarde. Broeders van het jongenspensionaat te Bleijerheide ontsprongen de dans door de Deetman aanpak, geef de slachtoffers een compensatie en gelijk of geloof ze, dan is de kous af. Het probleem voor Epstein is echter nog maar net begonnen en zijn vriendjes zullen paniekblazen of het miljardairs geld zijn lot wederom zal kunnen doen keren is de vraag? De ongelijkheid onder het rechtsgevoel zal een deuk krijgen want de Amsterdamse priester Pierre Valkering is ontslagen en kon zich een coming-out niet veroorloven. De pastoor van de Vredeskerk moet vertrekken nadat hij eind maart bekendmaakte dat hij homoseksueel is. Dat meldt de Gaykrant. Is toch vreemd want Bodar komt er ook voor uit al dan niet praktiserend.

Jeffrey Epstein is maandag officieel aangeklaagd voor het seksueel uitbuiten (???) van minderjarige meisjes. De Amerikaan die rijk werd als investeerder, werd zondag opgepakt in New York, zo’n twaalf jaar nadat hij voor eenzelfde vergrijp was opgepakt.

Epstein zou tussen 2002 en 2005 minderjarige meisjes van over de hele wereld hebben laten overvliegen naar zijn privéhuizen, waarna hij hen seksueel misbruikte. Diezelfde beschuldigingen hoorde de miljardair in 2006 en 2007 ook.

Toen kwam hij er vanaf met dertien maanden cel door een schikkingsvoorstel. Tegen Epstein, die een bekende is van president Donald Trump, oud-president Bill Clinton (never had sex with THAT woman) en de Engelse prins Andrew van York, was levenslang geëist. Maar het zinnetje ‘meisjes over de hele wereld laten vliegen’, is wat je noemt: journalistiek duimzuigen.

De man die Kevin Spacey beschuldigt beroept zich op zijn zwijgrecht dat is vreemd wanneer we juist moeten leren praten over dit soort beschuldigen. Wij hebben als klokkenluiders zaken open gebroken en dan is het beter wanneer mensen de waarheid kennen over met name de arme broeders franciscanen, die we nog steeds een grote hypocriete, huichelaars kliek vinden….zitten wij nog steeds met de waarheid als een bijzaak.