The Army of abusers

De Epstein zaak begint langzaam door te rollen in de bovenlaag van onze society leden ( the rich and famous), zeker nu blijkt dat heel wat overheidsfiguren zich opwerpen als schild of verdedigers van ’the army of abusers’. Zie daarvoor de docu van Sigrid Mccawley

Wederom leg ik een link naar Nederland naar de arme broeders franciscanen, top manipulatoren in het ontkennen of schuilhouden van een pedofiele congregatie waar Deetman geen oog voor heeft gehad daar hij zich immers op de slachtoffertjes richtte. Dat leek een nobel plan maar verduisterde de strafbare feiten, die zich achter deze Franciscaanse congregatie schuil hield. Het OM deed en doet nog steeds alle moeite om de arme broeders / kerk te beschermen.

Wat gaat er nu met mij gebeuren???

Tot op de dag van vandaag negeert justitie een artikel 12 procedure, hoewel toegezegd met ruime meerderheid in de Tweede kamer, over het jongenspensionaat arme broeders franciscanen te Bleijerheide. Al in 2014 hebben we officieel deze klacht gedeponeerd bij OM Heerlen maar bleek al snel dat ze geen zin hadden mee te werken aan deze typisch Limburgse cover-up. Ergo, mea culpa, wordt overal geweerd, geboycot, gecensureerd waar alleen de mening van dubieuze politici en hun hypocriete vriendjes gelden. Onderdanigheid is deel van de cultuur-aard. Tal van zaken zijn decennia lang de doofpot in gestampt (hi Nicky) en men wil deze doofpot in Limburg graag in stand houden op verzoek van….vriendjes. Limburgse vriendjes.

Vrijheid van meningsuiting….laat me niet lachen. Zuidelijke media doofpotten al decennia, dat is hun core-business. The army of abusers are everywhere.