The army of abusers (part 2)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is damage-control-1.jpeg

Goh, dan wordt AA (Alexander Acosta) ontslagen voor een zaak die tien jaar geleden plaatsvond omdat er nu vriendjes gevaar lopen???

Deze vriendjes heten toevallig Trump en Clinton. We hebben het over de Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein. Hij zou twee potentiële getuigen hebben willen omkopen, die meer zouden weten over de beschuldiging dat hij wederom eind vorig jaar twee minderjarigen seksueel heeft misbruikt. Die nieuwe beschuldiging hoorde Epstein vrijdag in de rechtbank uitgesproken worden.

Epstein zou het tweetal ruim 350.000 dollar hebben gegeven, omgerekend zo’n 310.000 euro. Dan heb je wat te verzwijgen!

De 66-jarige Epstein ligt sinds enkele weken weer onder vuur voor misbruikschandalen uit het verleden. Tussen 2002 en 2005 zou hij tientallen minderjarige meisjes naar zijn verschillende huizen hebben laten overvliegen, om daar seks met ze te hebben.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is vliegend-tapijt.jpg

Tien jaar geleden ontliep hij daarvoor nog een mogelijke levenslange celstraf, door een omstreden deal die hij maakte met de openbaar aanklager in Florida toentertijd, Alexander Acosta. Epstein zat uiteindelijk maar dertien maanden in de cel. Uh zat????

Hij mocht gewoon dagelijks even naar zijn kantoor lopen en zijn vriendje (minister van werk en handel in regering Trump) Alexander Acosta diende deze week, als gevolg van de omstreden deal van toen, zijn ontslag in als minister omdat zijn positie “onhoudbaar was geworden”. Onhoudbaar betekent in die kringen ‘gevaarlijk’ voor andere klikkende hoge pieten. Trump omschreef Acosta als een geliefde man, bij iedereen bewondert (ja in die kringen heeft bewondering veel met geld te maken) Wat lijkt Acosta toch erg veel op het type Demmink!!

Bij de voormalig zakenman zijn tijdens een huiszoeking honderden tot duizenden naaktfoto’s aangetroffen, vermoedelijk van minderjarige meisjes. Desondanks pleit Epstein dat hij onschuldig is. Geloof me….er volgt meer….soon in your cinema.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Streefkerk.jpeg

De Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein zou twee potentiële getuigen hebben willen omkopen, die meer zouden weten over de beschuldiging dat hij eind vorig jaar twee minderjarigen seksueel heeft misbruikt. Die nieuwe beschuldiging hoorde Epstein vrijdag in de rechtbank uitgesproken worden.

De multimiljonair, die rijk werd als investeerder, zou het tweetal ruim 350.000 dollar hebben gegeven, omgerekend zo’n 310.000 euro. Dan heb je wat te verzwijgen!

De 66-jarige Epstein ligt sinds enkele weken weer onder vuur voor misbruikschandalen uit het verleden. Tussen 2002 en 2005 zou hij tientallen minderjarige meisjes naar zijn verschillende huizen hebben laten overvliegen, om daar seks met ze te hebben.

Tien jaar geleden ontliep hij daarvoor nog een mogelijke levenslange celstraf, door een omstreden deal die hij maakte met de openbaar aanklager in Florida toentertijd, Alexander Acosta. Epstein zat uiteindelijk maar dertien maanden in de cel. Uh zat???? Hij mocht gewoon dagelijks even naar zijn kantoor lopen en zijn vriendje (minister van werk en handel in regering Trump) Alexander Acosta diende deze week, als gevolg van de omstreden deal van toen, zijn ontslag in als minister zijn positie “onhoudbaar was geworden”. By the way…hij lijkt qua uiterlijk toch een beetje op…Demmink?

Bij de voormalig zakenman zijn tijdens een huiszoeking honderden tot duizenden naaktfoto’s aangetroffen, vermoedelijk van minderjarige meisjes. Desondanks pleit Epstein dat hij onschuldig is. Wordt vervolgd!