Mushroom Coupe

En toen was er de ‘mushroom coupe’, hoe soft ook geserveerd, het was een poging tot een coupe tot men uitgeschreeuwd was. Aangewakkerd door valse aanklachten, a stolen election??, oproepen tot wraak en het niet accepteren van de verkiezingsuitslag, leugens, het eisen van Trial by combat‘ met dweperige advocaten als Rudy Giuliani, het komt neer op een diepgewortelde scheiding in de USA / westerse wereld want het bezetten van de Senaat geldt qua criminaliteit niet voor ‘witte mensen’ als Trump en de zijnen.

Zouden er Afro-Amerikanen, BLM demonstranten betrokken zijn geweest gisteravond op de trappen van en het Capitool, illegaal zijn binnen gedrongen, dan waren ze opgepakt en zaten ze nu al vast….bijna niemand is gearresteerd…so do you you get that? Law and order geldt niet voor witte Amerikanen, en zeker voor Trump niet. Zijn zoon liep tussen de demonstranten want, nogmaals ’they will not back down’, zoals een gevonden notitie op het bureau van Nancy Pelosi. Het is maar dat de wereld het weet.

The morning after…op CNN wordt nu hevig gedebatteerd over een impeachment, een afzettingsprocedure maar alleen vice-president Pence kan hem wegsturen wegens ontoerekeningsvatbaar gedrag hoewel dit ook op een psychose lijkt

https://www.dcreport.org/2020/01/14/how-trumps-psychosis-infects-his-followers/

een interessante theorie over ‘sharing psychoses’, iets dat te lang genegeerd door wetenschappers / politici want kijk naar de beelden van Hitler en hoe die wordt toegejuicht door miljoenen mensen, allemaal in trance van snorretje Adolf, en nog steeds vallen mensen in de kuil van onbegrensde verafgoding, een immens gat in ons innerlijk. Nu schamen we ons voor idolatrie, hoogmoed doch tevens trekken deze mensen ons aan. Steeds opnieuw creëren wij deze monsters, vanuit een ego schimmenrijk, een onderwereld met macht als doel…ondanks de droom van…Amerika?

De afgelopen weken stuurde Trump aan op ‘het niet erkennen’ van zijn verlies. Dus dag ego, Trump heeft uiteindelijk zichzelf opgeblazen.