Het einde van de zwijgcultuur

endNa drie jaar wordt geweld en psychische ellende meegenomen in klacht meldpunt Rkk…dank aan de engelen jongens / Mea Culpa strijd vanaf 2010 in de frontlinie voor recht en rechtvaardigheid. Ook als je voor gek versleten wordt, anderen zullen nooit iets anders bereiken, dan normaal te blijven!

Gisteren inderdaad ‘gescoord’, in Tweede kamer. Het ging er nogal heftig aan toe maar men is niet gewend om de koe bij de horens te vatten. Ik heb kardinaal Wim Eijk nogal direct aangesproken. We zijn na drie jaar strijd met resultaat en erkenning van het binnenhof gestapt want het geweld / psychische ellende staat op de agenda. Het betreft ieder kind die in een hoek geslagen of opgesloten werd, en niemand van de lieve paters of broeders greep in. De corrigerende tik van Deetman is met succes weerlegd, weersproken en bleek niet bij de opdracht van de kerk te horen (overigens niks nieuws) dus dag religie met de beste bedoelingen voor de medemens…

 

5 gedachten over “Het einde van de zwijgcultuur”

  1. Hebben ze de adressen van de nog DRIE levende DADERS????
    Ik weet er TWEE dus als ze die van deze week nog willen oppakken kan dat. Mijn telefoonnummer is bekend bij ONZE MAN BERT !!!!!!!!

  2. Na meer dan 50 jaar als een last de hele -beleving- te hebben meegedragen. Nooit geloofd door familie en bekenden die de grijpgrage broeders als de beste opvoeders zagen, nu eindelijk een vorm van gerechtigheid? Een summiere, subtiele pleister op die wonden?
    Valt er nog iets te -genezen-?
    Meer in mijn bio: de-bio.nl

  3. ’t Zou echt ’n zucht (en ’n traan !) van verlichting klinken in ….)waar ik woon !).!!!

Reacties zijn gesloten.