Old School

oude gravenTientallen lichamen zijn opgegraven uit oude graven van een hervormingsgezinde school in Florida. Onderzoekers hebben een rapport uitgebracht over wat ze tot nu toe hadden gevonden.

De gruwelijke rapport werpt licht op decennia van geweld, misbruik, verkrachting en omvat bewijs van een ‘verkrachting dungeons’ die werden gebruikt om misbruiken en vermoorden kinderen, ( Daily News)

“Misschien heb ik dit al te lang te doen, maar ik ben niet verbaasd over wat verschrikkelijke dingen mensen doen met elkaar,” zei Erin Kimmerle, de leidinggevende antropoloog die onderzoek doet naar de school. “Het is gewoon echt triest de manier waarop mensen met elkaar omgaan”.

Het onlangs vrijgegeven rapport heeft ook meer jongens onderzocht die werden begraven in de graven. Het DNA van drie overblijfselen werd positief geïdentificeerd.

De eerste is Bennett Evans, een school werknemer die overleed toen een brand uitbrak in een studentenhuis in 1914. De onderzoekers vonden geen DNA match maar de resten zijn consistent met Evans ‘leeftijd en doodsoorzaak. De andere, Sam Morgan, die terug in 1915 als achttien jarige op de hervormde school woonde, had een DNA-match.

Onderzoekers zeggen dat de school niet elke dood die zich heeft Bleijerheide 22 aug licht boven het avondlandvoorgedaan met misbruik te maken heeft maar de meeste overlijdensakten zijn niet ingediend en in veel gevallen dus niet gemeld. In hun gesprekken met ex-gedetineerden en de school medewerkers, hoorden zij ook van de ‘verkrachting kerker‘ (rape dungeon) waar jonge jongens seksueel werden aangevallen door diegene die belast waren met de zorg voor hen.

Sommige van de jongens werden vermoord nadat ze probeerden om aan het geweld op school te ontsnappen. Robert Hewitt ontsnapte in 1960 en verstopte zich in het huis van zijn familie in de buurt van de school.

Anderen werden doodgeslagen op de school, op mysterieuze wijze verdwenen zij uit de school administratie.

“Oh de archieven is ook het probleem bij de onthullingen misbruik in de internaten”.