Oud-katholiek met een moderne blik

bling bling

De 52-jarige Nederlander Nico S. die dinsdag in Cambodja is aangehouden op verdenking van het produceren van kinderporno, werkt sinds 2013 als pastoor op Schiphol. Het kerkgenootschap van de Oud-Katholieke Kerk Nederland, waar de pastoor aan verbonden is, liet donderdag weten dat Nico S. met onmiddellijke ingang is geschorst.

Een woordvoerder van Schiphol zegt gehoord te hebben van de aanhouding maar wil niet op de zaak ingaan, omdat het onderzoek nog volop gaande is.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de arrestatie bevestigd en verleent consulaire bijstand aan de 53-jarige man. Cambodjaanse media meldden dat hij naaktfoto’s maakte van minderjarige jongens. De politie zou zo’n 1300 naaktfoto’s op zijn apparatuur hebben gevonden. De man zou de kinderen overigens niet hebben aangeraakt.

(MCU) We willen alles geloven maar deze statement is nogal gammel. ‘De man zou de kinderen niet hebben aangeraakt’!!?? Is dat normaal in de pedo wereld?

Voordat de man op Schiphol aan het werk ging, werkte hij ruim acht jaar als pastoor in Culemborg. De kerk meldt op haar website dat S. begin dit jaar een studiereis naar Cambodja heeft gemaakt omdat hij het boeddhisme wilde leren kennen. Ja, als je geen rust vind in het Boeddhisme, noch in het oud-katholicisme dan wel in het land waar kinderen makkelijk zijn te paaien.