Klokk a pain in the ass

Digikrant De Limburger Vanochtend staan enkele artikelen in de krant de Limburger / LD over de ‘weg naar verzoening’, waaronder Klokk zich meld en eindelijk weer iets van zich laten horen. Ook het bisdom spreekt van een intensief contact???

‘Het is een pijnlijke zaak’, zegt Klabbers ‘wanneer je met de gruwelijkheden wordt geconfronteerd!! Ja, hoofd subsidie / hopman Klabbers raakt de gevoelige snaar bij slachtoffers en bedelft ze onder zelfbeklag. Wederom worden wij getest door Klabbers met zijn gevoelig salaris en organisatie die inmiddels 1.5 miljoen aan zichzelf hebben besteed.

Jeugdzorg Klokk niet aanwezig / archieven meldpunt Klokk niet aanwezig / laatste bespreking ministerie Justitie van der Steur voorzitter niet aanwezig / adviesraad niet aanwezig / de firma Klokk is geen stichting maar een bedrijf.

Hoe zat het ook alweer tussen daders en slachtoffers?

In 2013 kwam de groep Don Rua Heernbergh bij elkaar “Dat was een voorstel waarmee Herman Spronck, overste van de Salesianen, kwam. Eerst heeft hij ontkend dat enkele van zijn paters betrokken waren bij misbruik; later gaf hij het toch toe. Hij is toen naar het café gekomen waar de jongens van Don Rua (Klokk) elkaar ontmoetten. Ja, het hol van de leeuw. Hij was geschokt, om mannen van zestig te zien aan wie te merken is welke schade ze geleden hebben.

“Spronck had een vriend meegenomen: Mark Uppelschoten. Die stelde mediation voor. Wij hebben daarmee ingestemd. Het was een concreet voorstel, en de orde zou alle kosten vergoeden. Het komt erop neer dat beide partijen, slachtoffer en dader, van tevoren een contract tekenen, waarbij je je verbindt aan de uitkomst ervan. Bij de gesprekken zijn neutrale mediators aanwezig. Alle shit komt op tafel, je kunt vragen stellen aan de dader of, als die niet meer leeft, aan diens vertegenwoordiger. Dat is dan meestal de overste. Uit ervaring weet ik dat alleen al het zien van de dader een positief effect heeft. Er is 45 jaar overheen gegaan, je bent niet meer dat jongetje van toen. Je bent in alle opzichten sterker dan de dader.”

(MCU) Mark Appelschoten is inmiddels lid van RvT bij Klokk; hoezo gevoelig / pijnlijk en geen verzoening (en meer van dit soort demagogische hartekreten) van een organisatie die iedere maand bij kardinaal Eijk op de koffie gaat, en er voor gezorgd heeft dat een parlementaire enquête (onder ede) niet doorgaat. We hebben nog meer brieven van slachtoffers die niet gehoord zijn door Klokk, zelfs waar een bedrag werd gevraagd voor hulp. Pijnlijk? Het kost wat bij Klokk.

Het wordt tijd dat Klokk, Klabbers dubbele rol niet meer wordt gehonoreerd, en ook het bisdom stopt met leugens wanneer zij beweren ‘intensief’ contact te hebben met slachtofferorganisaties. Zoals u weet is dat Juni 2010 door Wiertz gebeurd maar die werd tegen gehouden in zijn eigen bisdom dit niet te ‘intensiveren’. Dus gebeurt er niks maar morgen onthullen wij de weg naar verzoening! Een begin is er…..

 

 

 

 

 

(ingezonden brief)

Kenmerk: verzoening of zelfverrijking

Geachte heer Smeets;

Als bijna ex- ‘Don Rua boy’ en slachtoffer van andere zeer Eerwaarde vervangers van Jezus, heb ik een vraag aan u.

Aangezien de overheid ‘héél gul’ is met subsidies voor de slachtoffers voor andere ‘slachtoffers’ van de ‘Gabbertjes van Klokk’, verzoek ik u mij te willen adviseren.

Ik zou graag ook hetzelfde salaris van de familie Glabbers per maand willen verdienen minimaal ad:

€ 12.000,- per maand, exclusief emolumenten, wat voor hun een verzoening wel waard was, waarvan mijn schadevergoeding minimaal is.

Kan ik daarvoor het beste solliciteren bij ‘business Klokk van de firma slachtoffers Glabbers BV.’ zelf, moet ik zijn bij het Meldpunt Misbruik R.K.K., die ook de klepel hebben gevonden of misschien beter bij de Kardinaal  Adrianus Joannes Simonis, die het ‘Nicht gewusst hat’ of van de kardinaal monseigneur van Eijck?

Met vriendelijke groeten;

Van Oorsprong