Pedo gedoogbeleid

De voormalig plaatsvervangend hoofdofficier van het functioneel parket en fraudespecialist Vincent L. wordt samen met tien anderen mannen vervolgd voor seks met een minderjarige jongen tegen betaling.

Dat laat het Openbaar Minsterie (OM) donderdag weten. Waar moeten we meldingen van kindermisbruik indienen??? In het zuiden wordt je nog steeds geëxcommuniceerd wanneer je kerk en samenleving aanklaagt zoals de Artikel 12 procedure die wij zouden volgen wordt al jaren tegen de wil van de kamer, getraineerd? OM heeft heel wat te verbergen. 

De verdachten zijn afkomstig uit Amsterdam en Amstelveen en variëren in leeftijd van 38 tot 61 jaar. De mannen werden al vorig jaar aangehouden, tussen februari en eind juli. Ze zitten niet meer vast.

.
,,Pedofilie in Amsterdam werd in de jaren 80 en 90 gedoogd door de overheid,” legt advocaat Martin de Witte uit. ,,Bordelen met minderjarige jongens zijn jarenlang niet aangepakt.” Het ‘pedoprostitutiecircuit’ was bekend bij instanties als de GGD. ,,Door de misbruikproblemen te negeren, is de overheid mede schuldig.
“Zelfs hoofdofficieren en hoge ambtenaren zouden zich in het Amsterdamse jongensprostitutiecuircuit hebben begeven. Die informatie kreeg de Amsterdamse politie in 1998 . In het diepste geheim werd daarop het Rolodexonderzoek gestart. Fred Teeven was een van de officieren van justitie in deze zaak. Joris Demmink was volgens rechercheurs van het Rolodexonderzoek destijds een van de verdachten. De Witte wil daarom de drie justitiemannen onder ede horen. ,,Net als in Engeland bij de zaak-Savile moet ook hier de onderste steen boven komen,” vindt de advocaat. (bron AD http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3919228/2015/03/21/Overheid-heeft-pedofilie-jarenlang-gedoogd.dhtml)