Persoonsverwisseling

onderdaan 1Gisteravond bij Pauw en Witteman viel ‘het woord’ (say the word) PERSOONSVERWISSELING door burgemeester van der Laan in de kwestie van twee mensen die demonstreerden tegen de monarchie. Zou van der Laan contacten hebben in katholieke kringen, een onderonsje met Schafraad en zijn kruisvaarder van Oosten, ook Amsterdammer…de  wereld is klein.

Nu kunnen er uiteraard excuses worden geaccepteerd, dat doen wij ook met de kerk, hoewel het velen nog niet lekker zit, en zeker de procedures die geleid hebben tot feitencomplexen die nog door de ene partij, noch door de andere partij kunnen worden bewezen. Het gaat erom levende daders zoveel mogelijk het voordeel van de twijfel te geven of ze nu voor hun intrede (Valentinus) of daarna over de scheef zijn gegaan is niet het causale verband dat de commissie meeweegt. Reden? Angst voor PERSOONSVERWISSELING?

Ze leken ook allemaal zo op elkaar in die bruine pijen, kregen andere persoonlijkheden, imago Christo, een geestelijk leven want niemand wil besmet worden met het seksuele virus dat animale trekken veroorzaakt, God schiep hemel en aarde maar hij laat aan ons de beheersing van de natuur over. Ontrouw, de ander willen afluisteren het komt voor in de beste kringen, een zekerheid als de dood, maar hoe kun je een democratie of kerk vertrouwen die panisch, verkrampt reageert wanneer mensen tegen deze kerk of monarchie zijn, en geen ONDERDAAN willen spelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik de laatste jaren gevolgd ben geworden, afgeluisterd en uitgedaagd om privé-informatie door te geven. Dit voor de panische angst van oude en nieuwe machthebbers die zich akelig dicht in de buurt van een controle staat begeven, die wij met z’n allen niet moeten willen.onderdaan 2

De politie krijgt als het aan minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) ligt veel meer bevoegdheden om hackers en cybercriminelen aan te pakken.

Hoe weten wij nou dat ze toch die lastposten, die stoorzenders, querulanten zonder PERSOONSVERWISSELING niet willen aanhouden of afluisteren??

onderdaan 4Democratie een gevaar voor u allen!

One thought to “Persoonsverwisseling”

Reacties zijn gesloten.