Subtiele, ondergrondse chantage

Blijkt dat ik de laatste 24 hours geen foto’s meer kan plaatsen?? Berichten kunnen nog in ons koninkrijk, in het vrije westen? Op internet wordt wat afgekloot!

error_404

opgelost

 

4 gedachten over “Subtiele, ondergrondse chantage”

  1. Heel verstandig Bert, openlijk blijven melden dit soort problemen.
    ën je hersens blijven gebruiken !

  2. Wie plaatst dit bericht? Waar kan jij geen foto’s plaatsen? Waarom kan jij alleen berichten plaatsen? Wat moeten/kunnen wij hiermee, Bert?
    Y

    1. Is me een raadsel, alle foto’s gingen goed, nu weigert die ze allemaal (behalve de youtube link)ja jullie kunnen er niks mee maar ik wilde het wel even kwijt. Dus ik heb bericht geplaatst over subtiele, ondergrondse chantage maar dat heeft meer te maken met mijn jarenlange ervaringen met boycot / excommunicatie en andere afstoot regelingen die een mens ten deel valt.

Reacties zijn gesloten.