Geweld werd niet onderzocht door Deetman!!!

Hierbij roepen wij de Tweede kamer op, een onderzoek te starten naar de Cie Deetman, wegens het verzwijgen van strafbare feiten, het niet onderzoeken geweld / afstandsbaby’s / nonnen / psychiatrische / medische experimenten in katholieke instellingen. Wij keuren de willekeur af wanneer het hogere dignitarissen betreft die gratie verzoeken indienen voor criminele vergrijpen. Ja, ik ben woest, teleurgesteld en wens een parlementaire enquête. 

U stuurt deze naar meaculpaunited@gmail.com

Willen de echte Klokkers opstaan en ook deze petitie ondertekenen!! Laatste kans!

De inspectie voor de zwakzinnigenzorg wist dat instellingen in Brabant en Limburg in de jaren ’50 minderjarige patiënten castreerden.

Dat schrijft de krant De Limburger maandag, op basis van notulen van vergaderingen uit die tijd. Ouders werden niet of pas achteraf ingelicht. Niemand werd ingelicht, en we begrijpen nu waarom. Op grote schaal werden verstandelijk gehandicapten als proefkonijnen gebruikt. Ongewenst gedrag werd gecorrigeerd met de meest gruwelijke middelen (braakspuit) en dit alles om een voorbeeldig katholiek jongetje / meisje te worden. En om in de hemel te komen!

 

 

 

2 gedachten over “Geweld werd niet onderzocht door Deetman!!!”

  1. Ha Bert, moet je wel even een goede link plaatsen waar ik kan tekenen. Hartelijk, Benedict

Reacties zijn gesloten.