Prioriteit Ja of Neen

Hoe kunnen slachtoffers RKK die gegrond zijn verklaard bij meldpunt hun recht halen nu vele congregaties weigeren met financiële compensaties over de brug te komen. Welk recht hebben de slachtoffers om de kerk te dwingen serieuzer en sneller werk te maken van de noodzakelijke hulp. De contactgroep van dhr Bakker houdt een oogje in het zeil maar wanneer er geen wind staat laat men het bootje met de seksueel RKK drenkelingen rustig in open zee, rond dobberen.

‘De slachtoffers moeten zo snel mogelijk hulp krijgen. Prioriteit nr 1‘, stelde dhr Deetman aan het begin van zijn onderzoek in 2010 echter snelheid is niet de sterkste kant van het RKK traditionele bolwerk, prioriteit is ver te zoeken en het is inmiddels eind 2012. De kerk heeft patent op de eeuwigheid en het Deetman rapport een jaar oud wordt alleen op verzoek gebruikt met vragen die alleen met Ja of Neen kunnen worden beantwoordt?

Dhr. Zeevaart die op Groenenstein in Den Haag jarenlang tuchtelijk is aangepakt heeft een klacht ingediend. Ik heb zijn dossier, daar dhr Zeevaart geen computer had, opgeschreven en vervolgens opgestuurd naar  de Cie Deetman op 31 mei 2011. Voor alle zekerheid is zijn verhaal ook nog verzonden naar secretariaat@hulpenrecht.nl op 3 augustus 2011. Nu dan, de man heeft niet veel gehad aan zijn prioriteiten verhaal en is inmiddels overleden. Voor Zeevaart en voor al die anderen die niet gehoord, gezien en (nog) niet gecompenseerd worden. Ik wens u behouden Zeevaart! (hieronder zijn verhaal; deel 1)