Raketten in de emocratie

false flag USAZeker een van de slachtoffers van de MH17-vliegramp heeft de tijd gehad om een zuurstofkapje op te zetten.

Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) woensdagavond gezegd in het tv-programma Pauw.

Timmermans ging in op de vraag of de inzittenden van het boven Oekraïne neergehaalde vliegtuig de tijd hadden om bewust te worden van wat er gebeurde. “U weet dat er iemand gevonden is met een zuurstofkapje op?” repliceerde Timmermans.

In zijn veelgeroemde toespraak bij de VN-Veiligheidsraad suggereerde Timmermans dat inzittenden de tijd hadden om elkaars hand te grijpen. Door experts werd dat betwijfeld. Zij gingen ervan uit dat de inzittenden op slag dood of binnen enkele seconden buiten bewustzijn waren.

Bij bewustzijn!!!!! is deze bewuste uitglijder van Timmermans om vlak voor hij zijn Nederlandse emocratie verlaat iedereen te verbazen met deze bijzondere ontboezeming. Nee, een raket van de separatisten, pro-Russisch wel te verstaan gaf de aanleiding om verdere boycot maatregelen te nemen. Een totaal ander scenario dan de media, politiek ons voorschotelden…zeker als je de schuldige al hebt aangewezen, werpt dit wel een heel apart kapje op deze moorddadige aanslag. Nieuw onderzoek graag, door echte onafhankelijken….emo Frans heeft enorme bewondering hoe de Nederlanders zijn om gegaan met deze tragedie, nu hij zelf nog en….laat die onderste steen maar boven komen!