Schokkende media feiten

De zoveelste CD die geboycot werd

Je zult een carrière ambiëren in het artiesten bestaan; en als je zang- en danspassen flink bijgewerkt zijn, dan kun je het grote werk aan, volgens de deskundigen.

The talent project is net als de ‘voice’ zo’n multi-media spektakel waar je van volledige anonimiteit opeens een ‘ster’, kunt worden. Van een lege huiskamer naar een miljoenen publiek.

hoppa!

Althans zo wordt het je aangepraat door gevorderde ‘sterren’, door arrivé’s die in de muziek hun plekje in de vele talk-shows in hiërarchische volgorde hun producten mogen aanprijzen. In het zuiden kom je niet verder als je niet een volgzame katholiek bent of niet het lokale dialect bezingt. De aloude methode van excommunicatie doet het altijd goed in onze contreien, niks verandert sinds Servatius de isolatie methode uitvond op het ‘arme broeders Franciscus internaat te Bleijerheide’; het stelletje klootzakken geestelijken die het opnieuw invoeren (oh ja ‘bertje moet leren zich te onderwerpen’!). Laat ze de beloofde artikel 12 procedure uitvoeren en we zullen zien hoe de doofpot in elkaar steekt. Poolse toestanden met heiligen die kindermisbruikers beschermden maar duw het weg jongens, dat doen ze graag in onze zwijg-cultuur. Toen konden jullie tekeer gaan tegen kinderen en nu blijkt dat jullie laffaards zijn.

Hypocriete media die braaf naar hun bazen luisteren doen wat van ze gevraagd wordt. Ook nu met het nieuws van paus JP 2 hoor je ze niet, ze blijven zich in hun holen schuilhouden want in Nederland ‘haben sie es nicht gewusst’!

En als je het gezellige religieuze, collectieve sfeertje verpest begint de oude duivel zich weer te roeren want jouw mening doet er niet toe. De etiketten pot zit vol met ellende, de bekende Nederlander kan kiezen (pesten, hand op je knie, #youtoo, uitschelden, you name it, de BN’er is op alle fronten thuis…als die maar in het nieuws is…

en nu ik

https://bertsmeets.bandcamp.com/album/water