Stop de derde wereld oorlog, stuur de generaals naar het front en laat de soldaten thuis

hoaxPorosjenko wilt zijn handen vrij hebben om de ‘oorlog’ in de Oekraïne op te voeren. Hij stuurt alle fascisten uit zijn regering naar huis want daar kun je op den duur op het internationale podium geen sier mee maken. Hij komt met vredes bedoelingen naar Minsk, zo sprak hij maar welke politicus gelooft u nog? Inmiddels hebben Poetin en de Oekraïense president Petro Porosjenko een gesprek onder vier ogen gehad. Dit hebben de kantoren van beide staatshoofden gemeld. Wie gelooft na Chamberlain nog een politicus met een ‘gaat u maar slapen-vredes boodschap’? Er is nog wel een variant, en dat is wanneer de wereld en haar vermogende leiders, intimiderende legers, IMF kantoor personeel, banken die de wapenindustrie financieren, zich deze keer zelf naar het slagveld begeven. Wij zullen kransen leggen om hun te eren. Saluut schoten zullen klinken, het volk zal zijn dankbaarheid tonen. De onbekende soldaat zal deze keer zelf een groet brengen, iets voorlezen (uit eigen vervlogen werk).

“Vele hoaxes, false flags zowel zijn door de media, als de regeringsleiders, klakkeloos overgenomen sinds Washington CIA de toon zet, hebben ze geen eigen mening meer. Er is een boycot ingesteld terwijl er nog steeds geen bewijzen zijn, the black box is in handen van de Britten, en alle vragen over het vliegtuig dat in de buurt van de MH17 is gesignaleerd wordt stelselmatig de kop ingedrukt…in de media nauwelijks aandacht voor dit feit.jack in the boxMevr. Lagarde wil het werkeloosheid oplossen door de economie te resetten. mevr. Lagarde weet dat er geen knop is waar je even op duwt en dan floep (hoax) is er een betere, gelukkige economie met veel taart, ijsjes en zon / pret vakanties (de seculiere staat wil ook wat te bieden hebben). Een Keynesiaans macro militair economische visie die de micro-rente betalende burger in het gareel houdt is dat de oplossing? Nu dus, laten we de rollen omdraaien, diegene die de bommen maken, bestellen, laat ze deze keer ze zelf ontvangen op hun huizen, op hun gezinnen, laat hun kinderen we can't win without thembranden. Laat de Navo zich terug trekken, er was een belofte tegenover Mikhail Sergeyevich Gorbachev na de val van de muur, de belofte om niet uit te breiden in Oost-Europa. Doch Clinton die zichzelf liet opblazen door Monika, de bisschop voorlichting gaf, liet zich fêteren door de oorlogsindustrie. Laat die hele gekke wereld proef draaien voor een keer op deze leiders, en op hun eigen waanzinnige ideeën, toets ze zelf, en betrek dan ons, vrienden van alle volkeren (VVAV) in het conflict, en u krijgt een wijze les…

Stop de derde wereld oorlog, stuur Porosjenko, Obama, de Clintons, de resettende Lagardes, Putin en zijn judoka team, de strategen, generaals deze keer zelf naar het front en laat de soldaten thuis.