Tantra masseur politie

Nog altijd zijn er politiemensen die slachtoffers van seksueel misbruik door tantramassseurs ontmoedigen om aangifte te doen. Sommige zedenrechercheurs hebben onvoldoende kennis over de wettelijke mogelijkheden om dit soort ontuchtplegers voor de rechter te krijgen (wat een bullshit). Bovendien verschilt de aanpak van de politie van plaats tot plaats. (dus kan het de doofpot in)??? Nee, toch!

Dat stelt het Meldpunt Tantra Misbruik in een eindrapport dat de initiatiefnemers Helene Baayen en Caroline Franssen vandaag aanbieden aan de Tweede Kamerleden Vera Bergkamp (D66) en Attje Kuiken (PvdA).

Diezelfde Tweede kamer heeft al in 2013 een parlementair onderzoek naar pedo internaat Bleijerheide geeist met agreatie baas OM dhr. Moraal. De tantra masseurs waren al eerder in het nieuws maar net zoals politie Heerlen niets doet met onze artikel 12 procedure, gaan de arme broeders Franciscanen vrijuit, na de misdaden die zij decennia met instemming OM konden konden plegen.

Stel voor gratis tantra massage beurt OM / politie wanneer ze het werk niet meer aankunnen…ff relaxen maar ondertussen wel naar beneden blijven trappen naar de Bleijerheide kinderen en lik naar boven bazen kerk en staat……blijft onveranderd.

massage olie