The New Twenties

Zeven en zeventig miljoen de lucht in aan vuurwerk bommen, die hun limiet qua geluid hebben bereikt. Huizen trilden of het Ardennen offensief massaal terugkeerde maar met veel eten en nog meer alcohol achter de kiezen weet je niet wat je aanricht. Dieren, vogels worden verjaagd en knetter gestoord van ‘deze mens aanslag op het dier’, ons nieuwjaarsfeest. Deze mensenorganisatie / soort bestaat al heel lang, de langst bestaande terroristische organisatie ooit. Wat wil deze mensen terreur groep? Ze wilt winnen en veel zinloze prijzen halen.

Mocht u voorstander zijn om vuurwerk af te schaffen doe het niet helemaal maar verbied alcohol, en luister eens naar het waanzinnige oorlogsgeschut dat al eind November wordt ingezet en tot nieuwjaarsdag in uw dromen doorklinkt.

Het klinkt als ‘we worden niet gehoord’, niemand hoort niemand meer door al het geknal. De nieuwe ’twintiger jaren’ lijkt een voorbode te zijn van mensen ‘doofheid’ en patserige kleinheid.

De hoofdprijs van de lotto 77 miljoen hebben we verloren, vergokt en is in een stinkende, chemische wolk, verdampt. Het heeft geen zin om het oudejaar af te sluiten met een oudejaarsconference want je moet het geluid van je TV keihard aanzetten want je verstaat niks. ‘Wat zei Claudia’?

De terugblikken vanuit 2019 verraden een toenemende frustratie en krijg je zoals gebruikelijk voorgeschoteld dat alles duurder of mislukt dan wel je geen donder bent opgeschoten het afgelopen jaar. Internet is een crime geworden met bedrijven die steeds aanmatigender en brutaler je de wet voorschrijven. Vroeger (niet zo heel lang geleden) was alles wat je kocht, je eigendom. Nu is alles eigendom van de Silicon Valley maffia en één Chinese  communist volgt iedere stap die mensen willen zetten op de millimeter. Het algoritme ras is geboren.

De toekomst is nu, 2020 is een feit en wij kijken als pluizige kuikentjes wat ons allemaal te wachten staat…veel voorspoed voor allen en kijk eens nuchter naar u zelf….en de dieren.