Try babe Try

Brief aan Rik Devillé

Dank Rik, begin bijeenkomst was nogal heftig toen jullie mijn clipjes lieten zien op een groot scherm, midden in de kerk. Niet dat ik niet weet wat ik creatief zoal uitspook maar als je ze in een andere omgeving ziet, en het ’effect’ wat het kan hebben dan vind ik me nogal recalcitrant of juist te slap. De beelden van internaat die ik verwerk heb in Isolation, Light, en Boys school kwamen krachtiger dan normaal binnen. Ik kanBert in Brussel dag me blijkbaar goed afsluiten en heel afstandelijk dingen maken, is soms ook beter (gezonder), maar ze blijven pijnlijk als je deze emoties vaak, te vaak niet te pakken krijgt.

Dus Try babe try geldt het meeste voor mezelf maar ik dank jullie -mensenrechten in de kerk- die me steeds opnieuw vragen dit lied te spelen.
With love
[youtube]Insert video URL or ID herehttp://youtu.be/3Wva3MSVjFg[/youtube]

4 gedachten over “Try babe Try”

Reacties zijn gesloten.