Who is Who

Doktertje spelen buiten en in het internaat.

Tot mijn verbazing lees ik de zeer aanmatigende, ouders buiten spel zettende strategie, van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om seksuele voorlichting te geven aan kinderen van vier jaar. Hoe jonger des te beter ze te beïnvloeden, moeten ze gedacht hebben bij de WHO. De Franciscaanse broeders, die het  geloof  onder de huid verspreiden op internaten waren al  voor en na de oorlog bezig kinderen manipulatieve initiatie ritueel toe te passen of zeg maar direct ‘geslachtsrijp’ te maken, dus hoe sneller, hoe beter de vruchten voor deze zieke laag in onze maatschappij geplukt kunnen worden door kinderen te verzieken met de grooming spelletjes van volwassenen.

Slechts een nevenagenda van de WHO maar wel een bizarre omdat de ouders buiten spel worden gezet is. Een programma dat meer dan tien jaar geleden begon is gericht op het indoctrineren van kinderen onder de vier jaar in het “genot en plezier van masturbatie” en dat zelfs voor kinderen, seksualiteit een “normaal onderdeel van ieders leven” is. 

De WHO doet heel wat moeite om dit hersenspoelende programma van seksuele voorlichting voor elkaar te krijgen maar gaat bovengemeld wel erg ver door de ouders buiten spel te zetten, alleen al dit feit is onwettig, agressief zoals ik de broeders en paters heb leren kennen op internaat. Agressief in hun methode om kinderen te knechten.  

Het WHO Samenwerkingscentrum voor Seksuele en Reproductieve Gezondheid, opgericht in 2003 in het Duitse Federale Centrum voor Gezondheidsopvoeding (BZgA), richtte zich op het vaststellen van normen voor seksuele voorlichting, het bieden van begeleiding bij de implementatie en het ondersteunen van de implementatie van trainingsprogramma’s voor opvoeders.   Het programma is in verschillende talen vertaald en internationaal gebruikt.  Het programma is geproduceerd in een kaderdocument voor de ontwikkeling van seksuele voorlichting. Het is in ten minste 14 landen gebruikt voor het ontwikkelen of aanpassen van curricula voor seksuele voorlichting en/of voor belangenbehartiging bij besluitvormers. 

Het WHO-curriculum stelt voor dat kinderen in de leeftijd van vier tot zes jaar informatie krijgen “over vriendschap en liefde voor mensen van hetzelfde geslacht” en “relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht”, en worden begeleid om “een open, niet-oordelende houding” te ontwikkelen. 

Volgens dit programma worden kinderen onder de vier jaar geïntroduceerd in masturbatie, inclusief “doktertje spelen” (d.w.z. seksuele activiteit met een andere persoon van onbepaalde leeftijd). Kinderen van 4-6 jaar maken kennis met “relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht” (d.w.z. homoseksualiteit).  

De WHO verwijdert ook het gezag van de ouders in dergelijke zaken en stelt haar normen vast die deze vervangen.   

 In 2018 beweerde Andrew MacLeod, het voormalige hoofd van de operaties van het VN-noodcoördinatiecentrum, dat in het laatste decennium naar schatting 60.000 gevallen van seksuele uitbuiting waren gepleegd door 3.300 pedofielen die in de organisatie werkten. 

“Kinderverkrachtingsmisdaden worden onbewust voor een deel gefinancierd door Britse belastingbetalers”, zei hij in een interview met de Britse tabloid The Sun. Tegelijkertijd gaf de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, toe dat de VN “jarenlang heeft geworsteld met de kwestie van seksuele uitbuiting en misbruik”, zoals gerapporteerd door de Britse krant The Times. Begin 2017 gaf de secretaris-generaal van de Verenigde Naties toe dat er alleen al in 2016 145 incidenten waren met 311 slachtoffers, voornamelijk bij vredesoperaties. 

Alles onder het mom van charitas, straat kinderen ook door Johannes Hoover, stichter jongens internaat arme broeders Franciscus te Bleijerheide werden straat kinderen opgevangen, oude katholieke methodes in hergebruik onder deze nieuwe dekmantel terug in onze maatschappij zonder dat we het door hebben. Een gelijkenis met internaten waar kinderen naar toe werden gebracht in de hoop ijverige, slimme kinderen op te voeden zaten zij achter vier muren opgesloten, tussen tientallen pedofielen….en niemand had het door.

 Slaapt u rustig verder..

arme broeder Franciscanen kinderen internaat (ik nr. 33)