Ziek

Ruim 30.000 verdachten in Duitse misbruikzaak rond vaders die kinderen ‘uitwisselden’ (moeders keken toe?)

In het onderzoek naar een misbruikzaak die vorig jaar aan het licht kwam in de buurt van het Duitse Keulen, zijn meer dan 30.000 onbekende verdachten in beeld gekomen. Dat maakte de minister van Justitie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen vanmiddag bekend. Het gaat volgens hem niet alleen om feiten gepleegd door individuele daders, maar om een sterk verweven onlinenetwerk van sympathisanten, vrienden, handlangers en mededaders.

(bron) Caspar Naber 29-06-20, 16:29 Laatste update: 20:53

Eindelijk worden deze kinderen uit de anonimiteit gehaald. De verdachten en ‘supporters’ van kindermishandeling, graaf ze op uit het dark web, gooi hun namen op straat zoals ze ook kinderen ontvoeren, uitwisselen om hun gestoord machtsmisbruik te botvieren via de anonimiteit van het internet. De enige manier om iets voor deze kinderen te kunnen betekenen want wij volwassen laten dit gebeuren.

Ze opereerden onder schuilnamen op het darknet en communiceerden volgens Duitse media in versleutelde berichten onder meer in het Duits, Engels, Frans, Russisch, Italiaans en Spaans. Het zwaartepunt van het internationale ‘pedo-crimineel netwerk’ ligt in Duitstalige landen. Onze buren toch.

Kunnen we genoeglijk aannemen dat dit hier, net over de grens, ook een vertakking heeft want Limburg heeft zich niet onbetuigd gelaten tijdens de misbruik schandalen in de RKK, ondanks dat een kardinaal doelbewust aangaf: ‘wir haben es nicht gewusst’, en mocht openlijk via de media deze boodschap, voor intern gebruik overigens, verkondigen.

maw: mondje dicht! 

Ze zijn zo gehaaid, en verdwijnen voor uw neus mochten ze te dichtbij het licht komen. Het onderzoek draait om concrete vormen van seksueel misbruik maar ook om de verspreiding en het bezit van kinderporno. De betrokkenen spraken in chatberichten op fora en Messenger-diensten openlijk over hun daden, ‘warmden’ elkaar op en gaven zelfs tips zoals welke verdovende middelen het best toegediend kunnen worden aan kinderen om ze seksueel te misbruiken. In de chats werden ook afspraken gemaakt om met meerdere daders één kind te misbruiken.

Duizenden kinderen worden vermist, het land uit gesmokkeld en niemand grijpt in!!?? Of wist u het ook niet?