Wim Eijk benoemd tot kannibaal

De katholieke vleesetende kinderafdeling Nederland waar ‘misdaden tegen de menselijkheid’ onlangs is aangetoond, bevordert een van haar verantwoordelijken. 

 

Bij God (Vaticaan) is alles mogelijk.

4 gedachten over “Wim Eijk benoemd tot kannibaal”

 1. zulke schooiers verdienen een kogel meer niet . ik wil wel eens weten hoeveel kinderen dat je op je naam moet hebben om kardinaal teworden , en buiten beeld van de regering teblijven . en als die enen das habben wier nicht gewust , dood schoppen dat schavuit , ophangen verbranden en laat hem dan maar smullen , in de hell . goffer ik dacht dat ik het alle maal wel een plaatsje had gegeven vroeger , en dat het erbij hoorde blijkbaar niet . ben een zak van een kerel geworden zonder zelf vertrouwen laat staan vertrouwen in een iemand ., nee dit soort mensen verdienen niet tot geen enkel iets , vroeger waren het homo,s en homo,s wat dat zijn het tot kinder verkrachters aan toe die moeten ze tegen de muur zetten … mvg Takkevent .

  1. Uiteraard zijn we het met de inhoud niet eens, wel moge duidelijk zijn dat de woede die leeft onder slachtoffers niet kleiner maar gevaarlijke, pathologische krachten oproept die op den duur niet in de hand te houden zijn. Wij vragen iedereen binnen de grenzen van de wet te blijven!

 2. Zo is het en niet anders.
  Maar Wimpie vergeet dat hij op 16-12-2011 plechtig beloofde dat nog levende daders per onmiddelijk prioriteit hebben. Waarvan nota.
  Dat zagen we bij Sturkenboom en zijn collega pastoor ook in de daad omgezet. Maar de reeds geruime tijd meervoudig aangeklaagde pastoor Jan S. / broeder Eymard hangt nog steeds de King van de Koepelkerk uit, als KNR-lid.
  KKK?

  1. exact dubbele motieven, mysterieuze verdwijningen bij database meldpunt SM. Wim Eijck zal wel in de wolken zijn nu hij aan het voorportaal van de Vaticaanse hemel staat. Tenslotte heeft hij miljoenen verdient door geweld niet te laten onderzoeken door Deetman: ‘het is al erg genoeg’. Dit soort misdaden wordt gehonoreerd, net als bij de banken grove miskleunen met vette bonussen worden uitbetaald. Time for change!

Reacties zijn gesloten.