Als je iets weet zeg het!!!

‘Als je iets weet, zeg het’, een bilboard met deze opmerkelijke oproep door de FBI, hadden wij Mea Culpa stichting ook wel gewild na de onthullingen in 2010 RKK Nederland, die haar pedofiele kinderlok netwerk decennia samen met OM onder de rozen hield.
 .
De FBI gaat grote billboards plaatsen in Las Vegas om zoveel mogelijk informatie te kunnen verzamelen over de schietpartij van 2 oktober. Daarop staat “als je iets weet, zeg het” en een gratis nummer dat gebeld kan worden om tips door te geven. Dat is het betere recherche werk, Columbo, Magnum, Miami vice is er niks bij.
 .
Het blijft echter een vreemde move van de FBI, kan iedereen afluisteren en een miljonair, met vliegtuig en goklustige principes 59 mensen de dood injaagt voor het vuurpeloton van deze normal patriot, met tal van wapens aan boord, is niet te stoppen, ‘er ontbreekt een profiel’!
 .
Nu heb ik al heel wat vraagtekens gezet bij deze normal country USA money in the pocket man. De Rocket man zal wel denken binnenkort ben ik aan de beurt want Trump heeft ‘ons’ gewaarschuwd: ‘er gaat wat gebeuren…something is happening but you don’t know what it is, do you Mr. Jones (Bob Dylan)
.
https://www.bertsmeets.nl/normal-country-usa/
.
Er is iets opmerkelijks aan de hand in deze zaak, nu niet alleen de billboards maar ook de media, die massaal de ammoniumnitraat informatie weglaat?? Why.

De FBI tast nog volledig in het duister waarom Stephen Paddock (64) vanuit een hotelkamer het vuur opende op de bezoekers van een muziekfestival. In tien minuten schoot hij 58 mensen dood en nog eens bijna 500 mensen raakten gewond bij het grootste bloedbad uit de moderne Amerikaanse geschiedenis.

Hoewel Islamitische Staat de aanslag heeft opgeëist, is er volgens de onderzoekers geen enkele reden om aan te nemen dat de rijke Paddock banden had met deze terreurgroep. (blijf deze boodschap herhalen dan kunnen we ondertussen verder zoeken).

Er zijn veel wapens gevonden en er is mis (nep) informatie over de lokatie. Wie brengt dit fake-news in de wereld? De media moeten echt bij zichzelf te rade gaan want hoe groot je de bilboards ook maakt, de waarheid lijkt hiermee in de put des levens, te verdwijnen….net als het seksueel geweld op internaten….maar als je iets weet, zeg het.