Borderline leiders verzamelt u

Dictator Wilders, het enige lid van de PVV, als hij premier wordt dan krijgen we een autocraat, (en dus geen vrouw) maar een ouderwetse patriarch als premier. Dat is honderd jaar terug in de tijd en plak daar nog maar een eeuw bij. Alle zinnetjes van Dilan vallen uit elkaar als regendruppels op gladde herfstbladeren terwijl Dilan wegschuift onder haar eigen voeten. De dans van de eigen schaduw, waar ze dol op lijken te zijn willen ze wel springen maar doen het niet want eerst kijken we…..naar de kudde waar die naar toe holt (over je eigen schaduw springen kan niemand, (wees gerust)….romantischer kan ik het niet maken.

Je vraagt je dan ook af hoe Dilan in slaap valt wanneer de applaus machine tot zwijgen komt en het verlies van de 2(de) kamer verkiezing indaalt. Ze zijn niet alleen de macht kwijt maar ook de regie, dus Dilan kan triomfantelijk lachen na ieder zinnetje maar de werkelijkheid alsnog een andere kleur geven (ouderwetse VVD misleiding), gaat niet meer lukken.

VVD-borderline leider Dilan Yesilgöz blijft bij het standpunt dat haar partij niet in een nieuw kabinet zal stappen (eerst wel toen weer niet). Ze reageert daarmee op kritiek die ze kreeg vanuit haar eigen partij en van andere partijen. Die andere leider, dictator Wilders zat zich twintig jaar te vervelen in de kamer en mag nu ‘leider van iedereen zijn'(???) in ons tikkie-tokkie land, dat wederom met een andere kudde mee holt…van Baudet, van Pieter tot de boeren stikstof naar het uiterste randje van ons borderline, korte termijn geheugen….spring eerst maar eens over uw eigen schaduw…..