Brandend zuilen…zand

Brandende zuilen…zand.

De zee komt eraan!

Het NPO omroep bestel kan op haar ‘ fame driveway’ een goeie start maken mits je genoeg geslijmd dan wel redacteuren naar beneden heb getrapt dan wel vileine elleboogjes heb gebruikt’, en zwakke identiteit-slaven vervolgens achter je aanhollen.

Wie zoekt niet zijn plekje in de omroep roedel en wie de meeste deurtjes weet open te schoppen, hoort bij het verzuurde Nederlandse omroep bestel (bestel maar!) waar nieuwe despoten hun vriendjes-volgelingen kunnen uitzoeken én of afserveren.

In Limburg zijn ze top wat betreft de vriendjes stikstof uitstoot, hun petito ego stoot meer stikstof uit dan honderd koeien stallen om hun zakken te vullen met black-friday diensten (oorspronkelijk een korting op slaven!!) Het vormde de inspiratie voor: ja hoor….‘Thanks giving day’.

Eenmaal gespot door de oud-katholieke traditie volgt al snel ‘de ex-comminucatie’, die mij al op internaat ten deel viel toen ik melding maakte van een handtastelijke pater, heeft met de ‘onthullingen van DWDD zijn dieptepunt bereikt. Had ik niet beter (als muzikant) voor de DWDD kunnen kiezen dan voor P&W, vroeg ik mij menigmaal af. zie: https://bertsmeets.nl/wie-draait-door-de-wereld-of-matthijs/ 

Matthijs was ziedend dat ik voor P&W koos, blijkt een dag later uit zijn suggestie in de DWDD clip, die mij psychologisch als surrogaat Hitler neerzet, doch wie schreeuwt en bekt af? Juist de Vara en Matthijs.

Het sluit naadloos aan bij de boycot, die ik al sinds de LP Pop Against Pope

Pop against Pope

meemaak, en noch landelijke media, noch regio-TV probeerden om oprecht je verhaal te horen. Toen ik teveel aandacht kreeg sloeg de stemming om en verdween ik van de buis of het afgesproken was want Limburgers zijn volgzaam: een stille hoek in de kerk blijft echter actief, als vanouds.

Moet er nog een tweede Deetman onderzoek komen, hoe de slachtoffer-groepen verdeel (en heers) spelletjes hebben ondergaan door 1,5 miljoen subsidie te verstrekken aan Klokk en Klabbertje, die prompt een groot artikel in dagblad de Limburger kreeg, en op een troontje werd geheven en later er weer vanaf donderde na onderzoek door het VPRO radio programma Argos.

Er komt een onderzoek naar DWDD (vanuit de NPO???) nou laat dan ook maar meteen een onderzoek uitgaan naar regionale gesjacher L1, en de Top-Tien gegoochel waar alleen de vriendjes van Henk Hoover in verschenen. Het deskundige etiket lieten ze later weer snel varen want het maakt alleen maar verdacht, en sloeg nergens op. (Kom niet met die malle cijfers over ingezonden stemmen waar ieder jaar dezelfde gasten (sorry Jacques) de top-tien halen. Ik haal de top 1000 niet eens in want ik heb en wil geen fans / volgers.

Ik heb mensen gesproken, die in deze, ‘dialect deskundige jury’, zaten en wekelijks braaf hun lijstjes met artiesten inleverden maar nooit terug zagen in de top-10.

Henk regelde het allemaal zelf, Henk de Limburgse Matthijs. Pappen en nathouden vriendjes onder elkaar dus het wordt tijd om het oude zuilen systeem open te breken en laat hun maar bewijzen dat er geen verborgen Hitler trekjes ‘meezuilen’ in het brandende zand.

Om met Gert te spreken…jouw vergeet ik niet