Broeders van liefde

Broeders van Liefde zijn dapper

Verrassend hoe snel de Broeders van Liefde zich distantiëren van psychiater Vandereyken.

Hadden de Broeders van Liefde even snel opgetreden en die broeders ontslagen waarover klachten van slachtoffers kwamen en hadden zij bovendien even accuraat via een persmededeling hun geschokt zijn uitgedrukt toen het eerste slachtoffer van seksueel misbruik binnen hun eigen orde werd aangerand door een van hen, hadden we vandaag de problemen niet de we hebben. Of ze hebben iets geleerd, of ze zijn gelukkig dat het nu eens niet iemand uit hun orde is.

Rik Devillé

Werkgroep Mensenrechten in de Kerk

 

2 gedachten over “Broeders van liefde”

  1. Inderdaad Rik Deville heeft in 1994 :De Katholieke Ziekte, degelijke uitleg aan problematiek gegeven.Erger: het onrecht blijft doorgaan.Hoe kan dit?

    Men heeft te maken met algemeen een minder kritische samenleving.De overheid laat schijnonderzoek uitvoeren,echter de harde kern blijft buiten onderzoek.De meeste mensen gaan toch niet doorvragen nadien.Het systeem berust op samenzwering en de laksheid van het volk.Echter de arme schapen van de Godsdienst,men kan ze niet de schuld geven.Het is de diktator “de Hoer van Babel” in het Vatikaan met zijn crimineel internationaal netwerk.

    http://ifudofhumanrights.webs.com/

Reacties zijn gesloten.