Censuur in Limburg

Misbruikschandaal in Britse Telford: honderden meisjes gedrogeerd, geslagen en verkracht

Een bende kinderlokkers in Telford, Groot-Brittanië, heeft sinds 1980 honderden tienermeisjes seksueel misbruikt. Aangiften zijn in die jaren nooit serieus genomen, waardoor de misdadigers ongestraft bleven. Er wordt een onderzoek gestart naar de aangiften, meldt The Daily Mail.

Robyn Samsom 11-03-18, 14:21 Laatste update: 12-03-18, 07:14

Lucy Allan, een Conservatief Parlementslid in Telford, heeft opgeroepen een grootschalig onderzoek te starten naar de honderden aangiften van seksueel misbruik die in de afgelopen veertig jaar zijn gedaan. Ze zei hierover: ,,Er moet een onafhankelijk onderzoek komen naar seksuele uitbuiting van kinderen in Telford. De nieuwe bevindingen neem ik heel erg serieus en zijn zeer schokkend,” vertelt ze aan andere Britse krant The Mirror.

En nu nog de artikel 12 procedure die hier in het zuiden wordt getraineerd over bijvoorbeeld de arme broeders Franciscanen, Bleijerheide waar OM en kerk samen heel wat zaken onderling regelden. Wij eisen voor de zoveelste maal, nu de laatste maal, dat deze procedure wordt ingezet (ook als jullie ons boycotten of censureren dan wel negeren), lafaards die kinderen niet beschermden zullen het weten! Aangiftes werden hier ook niet serieus genomen…..en nog steeds niet!