De mol van de Kerkstaat

Nieuwe aanmeldingen worden niet meer aangenomen. U kunt uw verhaal uiteraard kwijt bij Mea Culpa maar we stellen voortaan daarna een persoonlijk onderhoud op prijs.

We hebben de laatste maanden veel last gehad van nep-verhalen. Teveel hoax berichten, telefoontjes die niet kloppen, mollen die zich ingraven het is ons allemaal bekend. De afgelopen twee jaar hebben zich meer dan 2000 mensen bij Mea Culpa gemeld. We wilden deze verhalen met uw toestemming al dan niet geanonimiseerd publiceren, dit is gebeurtd in twee zwartboeken: De Het Hulp en Recht rapport (deksel van de doofpot) en de Kerkstaat.

We willen u laten weten dat wij ter goeder trouw, in volledige vertrouwen en integer zijn om gegaan met alle meldingen. Veel mensen, andere organisaties waren bovenmatig geïnteresseerd in onze mailbox, onze ‘archieven’, dus als u brieven, mails hebt ontvangen met de vraag of u uw melding overgedragen konden worden, een oproep die niet direct van ons kwam en vroegen voor toestemming om uw verhaal ter harte te nemen, meld ons dit want wij hebben daar nooit opdracht voor gegeven.

De mol van de kerkstaat is evenzeer goed te onderkennen als de rol van de kerkstraat, midden in de samenleving te staan, goed en kwaad te absorberen, controleren, dood en geboorte gaat via dit instituut, we zijn het immers niet anders gewend, dan begrijpt u dat de strijd verder gaat dan uw voordeur, ze controleren het liefst alles of beter…ze hebben deze ziekelijke behoefte nog lang niet afgeleerd.

pater P zamelt geld in voor de mollen

 

One thought to “De mol van de Kerkstaat”

  1. Een eerste reactie.

    Ik hoop dat jullie nog eens na zullen willen denken over deze kennelijke beslissing.
    Want nog veel meer dan in real life barst het internet van de volslagen idioten; flapdrollen die dankzij (vermeende) anonimiteit en wat technische kennis machthebbertje kunnen spelen, misbruik makend van open informatie uitwisseling, communicatie en contact.

    En ik maak deel uit van een op MensenRechten gebaseerde democratische samenleving.

Reacties zijn gesloten.