In de prullenbak

prullenbakNiet vijftig maar tachtig mannen hebben waarschijnlijk seks gehad met een meisje van 16 in een hotel in Valkenburg. Dat zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

In de zaak, die afgelopen weekend in het nieuws kwam, werd in oktober een loverboy aangehouden. Hij zou het meisje in het hotel hebben aangeboden aan tientallen mannen. Bij een inval in het hotel werd hij betrapt met het meisje en een klant. Het kind was als vermist opgegeven door haar ouders.

In de prullenbak in de hotelkamer vond de politie tientallen loverboycondooms, die DNA-materiaal hebben opgeleverd. Van vijftig mannen is inmiddels DNA vastgesteld, maar het OM gaat ervan uit dat zo’n tachtig mannen betrokken waren bij het misbruik.

(MCU) Duidelijk een hotel waar ze niet iedere dag de boel schoonmaken, geen personeel zoals in de zaak Dominique Gaston André Strauss-Kahn waar het hotel geconfronteerd werd met een uit de douche springende directeur generaal van het IMF, die in de handen viel van een kamermeisje.

carnaval loverboyLimburg in de ban van het LVK zal zingend en schreeuwend over al het prullenbak onheil zich koest houden, zoals zo vaak gebeurde in het verleden waar men wist over het misbruik op het jongenspensionaat te Bleijerheide. Het was bekend, en niet alleen bij de autoriteiten.