Dood drie jongens door prominente figuren

pijp sherlockDe Britse politie onderzoekt of een bende pedofielen uit de hoogste kringen mogelijk ook verantwoordelijk is geweest voor de dood van drie jongens. De politie in Londen riep donderdag mannen die in hun jeugd zijn misbruikt op naar voren te komen.

Het onderzoek richt zich op een groep prominente figuren die in de jaren zeventig en tachtig jongens zouden hebben misbruikt. De Britse krant The Independent suggereert dat bij de bende ook parlementariërs zouden zijn betrokken. Een van de slachtoffers heeft getuigd dat hij met de auto naar ‘feestjes’ werd gebracht, waar hij werd misbruikt. Een van die feesten vond plaats in een appartementencomplex waar veel parlementariërs wonen.

Is Sherlock nog wel actief in Engeland. In ons ‘Engelen land’ te Bleijerheide doet de politie ook niks in verband met artikel 12. OvJ pikt het niet op…en wij pikken het ook niet! Justitie Heerlen houdt zaken bewust tegen.

3 gedachten over “Dood drie jongens door prominente figuren”

 1. Hoi Bert,

  Wat dacht je van de kwestie van senator Brongersma en oud P.G. Joris Demmink . En niet te vergeten het jongensinternaat Bleijerheide. Daar gebeurde ook het e.e.a. in de zestiger en zeventiger jaren. Naast het psychisch en lichamelijk geweld en seksueel misbruik werd er behoorlijk gefraudeerd door de boekhouder en de broeder overste. Zelfs prostitutie bezoek werd er met de gefraudeerde gelden gefinancierd.
  De aangiftes die door meerdere oud leerlingen van Bleijerheide bij de politie zijn gedaan daar is zover bekend niets mee gebeurd. Zijn ze vergeten of in een la terecht gekomen.
  De zaak Schafraaf is eenzijdig neergezet door de media. Schafraad heeft alles op zijn manier naar buiten kunnen brengen. Aan MCU had de media geen boodschap. Ook al kon MCU zwart op wit bewijzen dat een aantal zaken door Schafraad verteld niet op waarheid waren gebaseerd.
  Er wordt gesproken over een “open democratie”!! Maar de waarheid van de media is gebaseerd op wat ze kwijt willen!! En dat geldt niet alleen voor het seksueel misbruik maar ook voor andere zaken. Kijk alleen maar ook naar de berichtgeving vandaag van het Openbaar Ministerie over de MH17.

  1. Open democratie is een gotspe, vrije media idem. Ik liep na het kort geding (Schafraad) naar buiten en daar stond L1 hem alleen te interviewen. Ik was (als woordvoerder) niet benadert. Toen ze mij zagen konden ze even niet om me heen.
   L1 en het CDA (KVP) doet dit al decennia: traineren en wegkijken wanneer het de kerk betreft. L1 boycot al mijn liederen die ook maar enigszins verwijzen naar de RKK problematiek, ze doen er net iets te panisch over. In een eerder mail schrijven ze mij: ‘wij doen niet aan politiek’?? De komieken van de Janse Bagge band scoren maanden hoog in de Limbo top 10 wel te verstaan een lied over Bleijerheide “Ze zeen neet d’raan gewaes”. De zelfverkozen nep-deskundigen van het Limburgse levenslied willen uiteraard een sociaal / geëngageerd gezicht laten zien, maar bij het misbruik lukt dat niet, behalve dan met die wethouder in Meerssen.
   Een zalige kerst voor meneer pastoor en de L1 deskundigen die een gulden plekje in de hemel zal worden toe geschoven.

Reacties zijn gesloten.