Dus

de crime-scene

Jos B. wilde de uitzending / documentaire over de zaak Nicky Verstappen verbieden. Jos hoeft niet bang te zijn voor een slechte reputatie, die heeft de Brunssumerheide en alle ‘contact’ bezoekers inmiddels wel. Dus….

Ik schreef eerder over deze moedwillige, voortdurende aanklacht waar alle vingers naar slechts  één dader wijzen, allen met collectieve oogkleppen op, verlangen ze naar een dader maar ‘who killed the Kennedy’s after all it was you and me, dus…..enige sympathie for the devil’ lijkt me hier op zijn plaats want zelfs het OM embedded RTL, liet alles filmen en dat moet wel spannende TV opleveren, kijkcijfers dus….en een geënsceneerd ‘scenario’, dat gepushed tot het einde van de waarheid moet leiden.

Helaas, met alle hielenlikkers die het land rijk is en alles napraten of volgen wat beweerd wordt, waar bekende ego’s zichzelf weer in de kijker zetten met Ajax en de blik op de Arena voorop, het is allang geen nieuws meer maar het wordt weer moedwillig en stevig neergezet. Emotie, emotie! Dus…jij bent de dader worden alle emotie pijlen op Jos B. gericht en met deze achterliggende emotie wordt Jos B. andermaal veroordeelt. Ik teken hier wel bij aan dat ik, ik heb het al eerder vermeld dat ik Jos B. voor geen meter geloof…en weet u waarom niet? Hij was niet alleen.

Alle geheimen rond het misbruik in de RKK is tot dan, en zelfs tot nu, voor grote delen gecensureerd. Dus boycot, mijn muziek, mijn documentaires, mijn blog maar laat ik jullie nog een keer gezellig bijpraten…niks leuker dan censuur.

De kok van Rolduc had een alibi dat hij die ochtend in Augustus toen Nicky opeens verdween, en dus niet aanwezig  was, is leugen nr. 1

De kok was er wel, en met hem Paul  A. een vriendje  uit het homo milieu. Als u meer wilt weten bel dan de censuur lijn en doe als alle media….boycot, excommuniceer, u stuurt aan op het einde van de waarheid (ik vind het een goeie titel voor een boek). 

de rechtbank heeft immers geconcludeerd:

“U bent dus de dader van het seksueel misbruik”, concludeert de rechtbank. Doordat B. Nicky in bedwang hield, mogelijk door de hand voor zijn mond te houden of op hem te gaan zitten, is de jongen overleden. Nicky is de adem benomen en stierf door zuurstoftekort, zegt de rechter??? Mogelijk? Het blijven aannames, nu van het OM. Waanzin dat dit alles wordt geslikt door media en de goegemeente die Jos B. al veroordeelt hebben. Daarbij komen de nieuwe RTL uitzendingen bij waar Emotie TV ten top wordt gepresenteerd als bevestiging van OM ego’s en Petertje met de R. Ja, we weten nu inmiddels wel van het Ajax shirt en een een bijna imploderende Peter R. bij het horen dat ze de dader hebben dus….je waagt het niet om enige nuance aan te brengen maar het is dus wel gênant om steeds hetzelfde theater ongegeneerd voorgeschoteld te krijgen in deze zaak die nog in hoger beroep gaat.

Voor mij, die een ander scenario (De Heimwee Moord) heeft beschreven is deze zaak een test-case voor onze democratie, onze rechtstaat, die wereldwijd op scherp staat met een idioot nog in het WH, en de talloze trollen op sociale media gelooft men haast alles maar de officiële kanalen zijn niet beter, liegen en laten vaak maar één kant van het verhaal zien.

Allemaal dezelfde kant uitkijken, hoor!