Epo / ego

epoBeste mensen

Bij deze geef ik toe dat ik de afgelopen drie jaar epo heb gebruikt bij het bestrijden van de katholieke kerk. De druk, de prestatie om goed voor de dag te komen in journaals / Pauw en Witteman / DWDD/ EenVandaag / Nieuwsuur / Moraalridders was immens groot. Ik biecht het op aan jullie: ik kon zonder epo het andere, RKK genotmiddel, niet bestrijden.

Bodar en de zijnen waren overigens ook onder invloed (wijn / wierook dampbaden). Ik kon het heel goed zien toen Bodar zijn rug naar me keerde in Nieuwspoort toen hij en ik later die avond samen bij Pauw en Witteman aan tafel zouden zitten. Nu Bodar mocht komen, en ik werd op laatste moment helaas afgebeld. Reden Bodar moest nog aan het infuus. Later versprak hij zich over het jodenmeldpunt maar dat was in de tijd dat het klooster waar Bodar vaak komt als SS hoofdkwartier werd gebruikt (ik maak geen vergelijking met de Tweede wereldoorlog).

Dan het middel zelf, epo komt van epistel (epo’istel) en dient op bepaalde gelegenheden gelezen / genomen te worden. Bijvoorbeeld bij alle prestatie verhogende gebeurtenissen, bijzondere feestdagen en heilige koopzondagen in de tijd van de GPV. Het is lekkerder als je epo gebruikt als het verboden is, je raakt sneller in hogere sferen en voor je het weet zit je in de hemel. Onze epo-maatschappij leeft ervan, verdient massaal bonussen, en maakt reclame door journalisten die het fijn vinden om naar epo / ego prestaties te kijken.

Hopelijk heb ik u niet geschokt, ook het meldpunt RKK niet, het epo centrum bij uitstek. Zij kunnen natuurlijk niet zien wie schuldig is en wie niet, wie epo gebruikt en welk slachtoffer clean is. Het is daarom goed dat sommige touwtjes in handen zijn van de juiste, betrouwbare mensen zoals Bodar, Wim, Brenninkmeijer, Bakker, Counet, en van den Eijnden seksepietjes club. Mijn familie wist nergens van, altijd verborgen gehouden. Mijn vrienden wilden het niet weten, en de kerk zuivert zich met het bloed van Christus. Amen.

- Citaat Bodar 20-3-12