Epo / ego

epoBeste mensen

Bij deze geef ik toe dat ik de afgelopen drie jaar epo heb gebruikt bij het bestrijden van de katholieke kerk. De druk, de prestatie om goed voor de dag te komen in journaals / Pauw en Witteman / DWDD/ EenVandaag / Nieuwsuur / Moraalridders was immens groot. Ik biecht het op aan jullie: ik kon zonder epo het andere, RKK genotmiddel, niet bestrijden.

Bodar en de zijnen waren overigens ook onder invloed (wijn / wierook dampbaden). Ik kon het heel goed zien toen Bodar zijn rug naar me keerde in Nieuwspoort toen hij en ik later die avond samen bij Pauw en Witteman aan tafel zouden zitten. Nu Bodar mocht komen, en ik werd op laatste moment helaas afgebeld. Reden Bodar moest nog aan het infuus. Later versprak hij zich over het jodenmeldpunt maar dat was in de tijd dat het klooster waar Bodar vaak komt als SS hoofdkwartier werd gebruikt (ik maak geen vergelijking met de Tweede wereldoorlog).

Dan het middel zelf, epo komt van epistel (epo’istel) en dient op bepaalde gelegenheden gelezen / genomen te worden. Bijvoorbeeld bij alle prestatie verhogende gebeurtenissen, bijzondere feestdagen en heilige koopzondagen in de tijd van de GPV. Het is lekkerder als je epo gebruikt als het verboden is, je raakt sneller in hogere sferen en voor je het weet zit je in de hemel. Onze epo-maatschappij leeft ervan, verdient massaal bonussen, en maakt reclame door journalisten die het fijn vinden om naar epo / ego prestaties te kijken.

Hopelijk heb ik u niet geschokt, ook het meldpunt RKK niet, het epo centrum bij uitstek. Zij kunnen natuurlijk niet zien wie schuldig is en wie niet, wie epo gebruikt en welk slachtoffer clean is. Het is daarom goed dat sommige touwtjes in handen zijn van de juiste, betrouwbare mensen zoals Bodar, Wim, Brenninkmeijer, Bakker, Counet, en van den Eijnden seksepietjes club. Mijn familie wist nergens van, altijd verborgen gehouden. Mijn vrienden wilden het niet weten, en de kerk zuivert zich met het bloed van Christus. Amen.

- Citaat Bodar 20-3-12

6 gedachten over “Epo / ego”

 1. Niet voor de eerste keer erger ik mij hier gigantisch aan.
  Wordt het niet ’s tijd om of duidelijk te maken wat het (je/jullie) probleem met Bodar is of zou kunnen zijn, of gewoon op te houden met dit gemekker over de man c.q. omdat je een wind moet laten bij het borstroffelen een bestaande en zeer levende man te gebruiken als een soort Beelzebub ?

  Het is maar wat vaak dat er op concrete vragen om duidelijkheid of informatie geen antwoord komt ( reminder: “Wie is dus de ondertekenaar van die ëmail (?), van welke datum over de contactgroep die hier zijn vriendelijke groeten doet? “)
  terwijl iedere keer enkennelijk liefst in combinatie met de paus)weer Bodart voor wat ik toch werkelijk niet anders dan misbruikt kan worden.
  Dus hou op met dit laffe gesodemieter of ga naar de dokter
  Het is niet alleen ronduit schunnig tov je Bodart en je lezers.
  Het is ook nog eens buitengewoon stompzinnig om als woordvoerder van Mea Culpa je niet even van deze meer dan weerzinwekkende gestoordheid af te (laten) helpen. Bij deze dan dus maar : Ga Harrie Potter lezen of koop een dwangbuisje maar handen af van Bodart, mijnheer Bert de woordvoerder !!

  1. Crispina bodaar een klein beetje, mag ik af en toe woordvoerder zijn van mezelf? In therapie ja bij wie?(zou een leuk liedje kunnen worden).

  2. Crispina,
   Volkomen mee eens.
   Negatieve energie, mogelijk voortkomend uit frustratie
   Hiermee schieten de Engelenjongens niets op.
   En daar moet MCU het toch om te doen zijn.
   Jos

   1. Dankzij positivo Jos en zijn misbruik slachtoffer van deze congregatie broeders franciscanen zijn we een heel eind opgeschoten. By the way ik dacht dat je me zou boycotten, nu dan ben je wel heel erg gefrustreerd als je gefixeerd als een rotsuil het Avé Maria ter engelen wilt zingen.

     1. Niet JOUW site maar wel JOU? Waar ken ik deze schizofrenie ook alweer van? Ah ja zo leer je nog wat van de broeders. Haal dat verhaal over mijn lied Isolation van JOUW site! Schijn-solidariteit vind ik erger dan huichelarij.

Reacties zijn gesloten.