Face book maar dan zonder ‘face’

Facebook verwijdert mijn bericht want  het zou in strijd zijn met de richtlijnen voor de community hoewel ik ook bij ‘de community’ hoor, is kritiek uiten ongewenst?

FB schrijft dit: ‘je bericht is in strijd met de richtlijnen voor de ‘community’, maar wat zijn de richtlijnen en wie, face oh face, schrijft dit?????? Ik zie nergens een gezicht.

Nogmaals ik hoor ook bij ‘de community’ en post nooit of ondersteun berichten over geweld, discriminatie of uitsluiting, en als ik mijn menig geef staat mijn profiel foto erbij. Ik ben voor rechtvaardigheid en de rechtstaat, en heb nog nooit iemand uitgescholden, bedreigd voor zijn of haar mening. Hier wordt je op een oneigenlijke manier buitengesloten, net als vroeger toen ik stout bleek te zijn, bij melding over misbruik.

Face book draait de rechtstaat een loer want iedereen aan de andere kant is onzichtbaar, anoniem en dat zou op zich al niet mogen en kunnen dit soort eenzijdige, ondemocratische forums.

Ik hoef het met niemand eens te zijn maar respect is ver te zoeken met dit soort koude afwijzingen, en oncontroleerbare bedrijven, die zeer autocratisch hun model hebben veranderd. Waarom staat Facebook geen kritiek toe en split ze haar eigen face, weg van de openbaarheid, dit is in strijd met ons rechtssysteem en dolt bovendien met haar eigen richtlijn, naam en imago om mensen bij elkaar te brengen?? Het kan niet zonder gezicht maar wie mij boycot kan ik niet zien….ongelijke verhoudingen,  en waanzin in een tijd waarin meningen botweg worden weggehaald. China? Noord Korea…Rusland?

Ik ga u niet vermoeien met de methode kerk / internaten want daar hadden de broeders ook allemaal andere namen….niet hun eigen naam.

https://bertsmeets.nl/facebook-en-de-ongeboren-vrucht-van-de-anonimiteit/

Dus het verwijderen van mijn bericht en zeggen dat alleen ik het kan zien, klopt ook niet want het wordt op mijn eigen profiel niet weergegeven….opeens heb ik geen gezicht meer! Facebook u gaat tegen uw eigen richtlijn in net als de kerk met….Gods liefde (voor wie? Geld, macht, kinderen). Weg met dat masker / double face……..(s)