Getuigen tegen jezelf

Discriminatie!!

Jehova’s Getuigen klagen de Nederlandse Staat aan voor discriminatie. Dat bevestigt een woordvoerder na berichtgeving in Trouw. De Getuigen vinden het onterecht dat alleen hun omgang met seksueel misbruik is onderzocht, terwijl andere religieuze groepen buiten beschouwing blijven???
(reactie MCU) Dit bericht triggerde me uiteraard omdat wij een parlementair onderzoek steunden ten tijde van het grote, nu inmiddels kleine misbruik-schandaal in de RKK. Het ligt eraan hoe je het bekijkt of überhaupt (weer) niet wilt zien.
Andere slachtoffer-organisaties betichten mij toen van radicalisme (???) extreem gedachtegoed over ons verzet tegen de kliek van Klokk, de org. die 1,5 miljoen subsidie opstreek. Al met al kom je in Nederland niet verder dan een in elkaar geflanst Deetman onderzoek, door de kerk gesteund want het zet geen zoden aan de dijk zet: de status quo moet onder aan de streep gehandhaafd…voor alle heiligen. 
Dus hoe jehova’s ook proberen de ‘discriminatie kaart’ te spelen in Nederland wordt dit via de rechter omzeild. Verjaring staat aan ‘niemands’ kant.  Een parlementaire enquete moest ‘kost wat kost’ vermeden worden, en ‘democratisch’ worden afgeserveerd met dubieuze hulp van andere org. slachtoffertjes. 
Mijn ‘onbeschaafde gedrag’, was aanleiding en onderdeel om niet akkoord te gaan met een parlementaire enquete dus ontsprong de kerk aan een verhoor onder ede door de kamer. Dat scheelt ff een paar miljoen en verder oplopende imago schade want vanaf toen konden vrijblijvende (Deetman) commissie leden alles achter de schermen, de ‘verhoren op de Maliebaan te Utrecht (heb ik vaak bezocht), deze ‘verjaarde strijd’ waar niets meer naar buiten kan..een structureel probleem in RKK Nederland, en de provincie Limburg wordt alsnog heilig verklaard.