Godvergeten…toen en nu

De docu Godvergeten laat de telefoon weer tekeer gaan want, we zijn de afgelopen jaren altijd in gesprek gebleven met mensen, die ons belden na films of andere media uitingen over seksueel geweld, nu komt deze boemerang weer bij ons langs…is er iemand van de kerk die onze telefoon wil opnemen?

Ik zou nog gesprekken voeren met het bisdom maar corona gaf hun de gelegenheid om hun kleffe handjes definitief terug te trekken, en ontslaan van hun verantwoordelijkheid: het wereldwijde RKK misbruik schandaal.

Inderdaad de kerk heeft na ‘de verjaring’, de verhalen tot 2030 opgeborgen in het nationaal archief….dan zullen de meeste daders wel bij de Heer heilzame weesgegroetjes bidden maar dan zijn we inmiddels onherkenbaar weggepoetst langs de kraaltjes van de rozenkrans.

Dan heb ik nog een lesje geleerd, de KRO/  NCRV  bellen maar doen niks, dat was al zo bij de afstandsbaby’s waar we veel tijd in hebben gestoken maar opeens hield het op en kwamen ze met een drogreden. Net als PIETER (ja hoor Omzigt) daar sprak ik mee na een hoorzitting in de Tweede kamer, toen we een vertrouwelijk gesprek kregen, verteld hij dat hij in Rome (Vaticaan) gewaarschuwd was om het seksueel schandaal niet verder te laten escaleren. De volgende dag werd ik gebeld door EenVandaag of er nog nieuws was, en ik vertelde over Pieter O. en de berisping door het Vaticaan. Channa Durlacher heeft meteen gecheckt (dat doen goeie journalisten) bij Pieter O. of dat klopte? Pieter die misschien wel of beter: geen minister-president wil worden loog, dat hij dat niet gezegd had en het niet te horen kreeg (als CDA’er) in Rome….dus Pieter lekker om me voor fantast of leugenaar voor te stellen…dat is vals Pieter. Een nieuw sociaal contract?) (ik wil geen ‘contract’ met een politieke partij; dat past niet in onze rechtstaat).

Iedereen met een scherp randje wordt weggehoond, gedesavoueerd. EN DAT GELD ZO WIE ZO VOOR LIMBURGSE MEDIA, die boycotten iedereen die afwijkt in het roedel-patroon (een RKK erf-dingetje) ze niet zijn te vertrouwen, passen geen enkel hoor en wederhoor toe, hebben geen vragen want dat laat hun ‘superioriteit’ niet toe, ze zijn bang voor de waarheid en hun morele gezag verder aangetast zal worden, deze ‘superieure’ houding houdt geen stand.

Zijn we door (God)vergeten….Meneer Deetman kunt u dat even onderzoeken!?