Het eunuch kinderrijk

rozenkrans 2Naar aanleiding van de EO uitzending ‘Dit is de Dag’ van zaterdag avond blijkt wederom de hoogmoed en leugenachtige ontkenningen van de RKK pedo priesters, die wereldwijd opereren. Religies mogen overal hun gang gaan en ontkomen aan een internationale aanpak.

We hebben Deetman en de media al in 2010 aangesproken over het einde der golven bij de ‘noordzee‘, zo werd het immers genoemd, daar de missie paters / broeders en zusters met doodenge bedoelingen, pathologische verkniptheid, zonder toezicht, zonder screening hun seksuele stoornis, achter andere kusten, golvend de kinderliefde konden uitzieken.

We zijn niet geïnteresseerd in getallen of 1 op de 10 priesters van Nederlandse makelij was, er is door velen goed werk verricht, maar de bedoeling van een onderzoek is dat het zaken naar boven haalt en niet zoals in EO’s Nannette Zonnebergs uitzending blijkt dat het de duivelse doofpot inging. In 2010 werd op Curaçao de commissie Koeijers opgericht, dat bleek een schertsvertoning, bedoeld om seksueel misbruik onder te dompelen in vergetelheid en bewust kopje onder te houden. We kunnen het beter de commissie Knoeiers noemen. Wie zaten allemaal achter deze zeespiegel te kijken?

noordzee

Alle overplaatsingen zullen tegen het licht moeten worden gehouden daar zij bewust door de Nederlandse RKK-Deetman Noordzee– optiek bewust buiten beschouwing zijn gelaten.

Nu blijkt de sluitingsdatum door de rechter benoemd een extra struikelblok voor deze -Nederland / buitenland missie gevallen- van seksueel misbruik.

bidden om het seksuele misbruik te beteugelen
bidden om het seksuele misbruik te beteugelen

‘Overplaatsingen’ gold voor de seksueel verknipten, zie bijvoorbeeld het internationale karakter van het jongenspensionaat te Bleijerheide, oorspronkelijk een Duitse congregatie. De arme broeders van Franciscus gingen bij misbruik naar de eigen afdelingen Gemmenich, België of Potim, Brazilië voor te bidden uiteraard. Broeder Jacobus betaste iedere avond jongetjes met de bedoeling ze uit te testen, ook hij is plotseling verdwenen-overgeplaatst, ik kan het me nog herinneren, van de ene dag op de andere was hij weg, verschwunden. Er waren genoeg mogelijkheden / schuilplaatsen voor deze poppenkast eunuchen, die met een kruis boven het hoofd, boete moesten doen. In werkelijkheid ging het misbruik door, een weesgegroetje heeft niet geholpen.