Het nieuwe ongeloof ( magic numbers)

seven 1Ja, ik wordt er nu toch wel een beetje gek van. Vorige week plaatste ik met behoorlijke scepsis / reserve de complot ‘hidden message’ van mevr. Lagarde over het getal 7, volgens Lagarde ’the magic seven’.

zie: Het nieuwe ongeloof

Ik deed dit omdat je veel onjuiste informatie kon lezen rond het neerhalen van de MH17, en omdat er van alles verzonnen wordt behalve de Oekraïense fight jet in de buurt van de MH (niet ontkent, noch bevestigd), de vele false flags zagen opdoemen. Waren er nu wel of geen beelden van brandende vleugel vliegtuig? Russische straaljagers boven Nederland (was van begin dit jaar) telefoonverkeer met onjuiste data, vluchtroute verandert (wist de KLM hiervan?), de black box zou verdwenen zijn, gemanipuleerd (is helemaal intact) terwijl het staakt het vuren door de autoriteiten in Kiev  gewoon doorgaat. De oorzaak, the bad guys, het stond allemaal vast voordat ook maar één onderzoek heeft plaatsgevonden, de emoties werden zelfs Timmermans teveel, en kreeg een hit op youtube.

Wie wil ons een oorlog binnenslepen of beter wie wil dat deze oorlog via Nederland, Europa geïnitieerd wordt? De Russen faciliteren immers deze strijd, krijgen de rebellen niet onder controle (zijn al sinds 1918 niet te controleren) maar goed, vandaag deed Biden er nog schepje bovenop: Poetin heeft geen ziel, dit uiteraard om de vloek te verbreken in de propaganda oorlog met enerzijds de Russische ziel en anderzijds het Amerikaanse plastic. Politiek onbenullig om op deze wijze de publieke opinie te beïnvloeden maar het werkt bij veel mensen.seven seas

Nu, zijn ‘de getallen terug’, geheel in stijl van mevrouw Lagarde met haar ‘magic seven’, dit allemaal met een Boeing 777. Rutte vertelde dat vrijdag twee medewerkers van het Landelijk Team Forensische Opsporing naar het rampgebied gaan om onderzoek te doen. Vanuit Charkov zal een team van zeven mensen afreizen. Zaterdag komen daar nog eens zeven bij.

Wil graag er aan toevoegen dat ik niet geloof in ‘hidden messages’ op deze schaal maar als de onderste steen niet bovenkomt dan ben ik seven 2voorstander om eens naar de zwarte achterkant te kijken van het ‘ongeluk’ want teveel zaken kloppen niet, ook het aftreden van Jatsenjoek laat een onbelicht kantje zien dat op zeer opmerkelijke feiten wijst: 

“Ik kondig mijn aftreden aan in verband met de val van de coalitie”, sprak Jatsenjoek donderdagmiddag. ”Wat voor opties hebben we als de coalitie uit elkaar is gevallen, er niet gestemd is over wetten, soldaten niet betaald kunnen worden, dat er geen geld is om geweren te kopen, dat er geen mogelijkheden zijn om de gasvoorraden aan te vullen”, lichtte Jatsenjoek tegenover parlementariërs zijn beslissing toe.…..magic?