Het verhaal van Penis

penis wortelGraag wil ik jullie het verhaal van Penis vertellen. Ooit, héél lang gelden ging Penis zijn gang in oerwouden, holen en gaten waar die vrijelijk dan wel on-vrijelijk kon verblijven om tot rust te komen. Ook deed Penis er eeuwen over om tot rust te komen in kloosters, daar kon hij immers zijn wie hij was, althans Penis moest wel zijn naam veranderen dus deed hij dat ook, iedereen in het klooster kreeg immers een andere naam, de een noemde zich Bo en de andere Dar, Al of Fons ze leefden gezamenlijk en waren het vaak met elkaar eens zeker over het feit dat ze onder deze vlag, pose weliswaar een andere persona konden spelen maar toch zichzelf konden zijn.

Nu, er is veel verandert rond Penis, hij kan nu zichzelf laten zien zonder dat je hem iets vraagt maar Penis is nog steeds onderhevig aan twijfel, onrust, moeheid, neerslachtigheid dus moet Penis af en toe opgefleurd worden. Gisteren sprak Penis een oude vriend die hem vertelde dat hij met medicijnen is gestopt omdat Penis hem niet meer gewillig aan zijn zijde stond. Ik dacht, ‘wat flauw’, echter om een lang verhaal….de vriend was gestopt met metoprolosuccinaat en carbasalaatcalcium en het drama was niet alleen dat het steeds lauwer zijn leven ontregelde maar ook moeheid, huiduitslag nou ja het gevoel een ander te zijn, net als in de kloosters! Je kon net zo goed een andere naam aannemen want wie herkent je nog in deze zielloze toestand als je als een zombie over straat loopt, en het luchtbed 2gevoel hebt dat je rechtop in slaap kunt vallen. Het gevoel zoals je ’s avonds een luchtbed vol heb gepompt, ’s ochtends tot de ontdekking komt dat ie helemaal leeg is. Ja, zo werkt het internationale pillenbedrijf: het gijzelt, vlakt af, én maakt je af. De vraag die wij ons stelden in koortsachtig overleg tussen enkele bestuursleden MCU vandaag: in hoeverre spelen medicijnen een juiste rol bij trauma verwerking, emotionele verwerking (om het minder drama te maken) bij slachtoffers van de roze RKK.

WIE WILT ZIJN ZIEL VERDOVEN…VERLOOCHENEN?

Penis had er genoeg van om overal waar die kwam te dommelen, uitgeblust onder een dorpslantaarnpaal stil te staan om op adem te komen. No way, dacht Penis, ik ga dit zielsleed, deze vlakke doorzonflat die mijn innerlijk bewoond afbreken, alles goed en wel maar van mijn ziel blijven ze af!!!

Het verhaal van Penis mag duidelijk zijn. Vroeger wilde hij niet iemand anders zijn omdat hij steeds die ander(en) en vele heiligen moest volgen, of hij moest in het voetspoor van Vader treden, bidden aan de maagd, of samen met de broeder leuke spelletjes-offers brengen op zijn chambrette. Nee, over Penis is nog niet alles geschreven.

image

Penis hoefde ook niet met een andere Penis vergeleken te worden, Penis kan heel goed alleen op zichzelf staan!