Yeah give me a false flag

false flags 2De bronnen bij de Amerikaanse overheid denken dat het neerschieten van het vliegtuig een ongeluk betreft. De VS weet niet precies wie verantwoordelijk is geweest voor het afvuren van de luchtdoelraket. Zij vermoeden niet dat Rusland er iets mee te maken heeft.

Dinsdag was aangekondigd dat de VS informatie zouden vrijgeven over de toedracht van de ramp. Maar de diensten hebben geen ”technische bewijs” vrijgegeven dat het vliegtuig is getroffen door een zogeheten SA-11-raket, zoals eerder is gezegd, of dat de raket is afgevuurd door pro-Russische separatisten.

Rusland zou de ‘omstandigheden hebben geschapen’ voor het neerschieten van de Boeing 777. De bronnen zeiden echter niet te weten of er Russen aanwezig waren toen de raket werd gelanceerd. Of de personen die de raket hebben gelanceerd daarvoor zijn opgeleid in Rusland wilden ze niet zeggen.

Toch worden er intussen maatregelen getroffen om de Russen te straffen. Er zijn heel grote woorden gebruikt door Kerry dat Rusland de separatisten heeft getraind, false flags 3faciliteert, wapens verkoopt maar Rusland heeft nu met dit incident niets te maken?? Dat ze zijn opgeleid in Rusland wilde men niet zeggen, draai draai, -niets mee te maken- maar in de achterdeur roepen ‘dat je iets nog geheim wilt houden’? Waarom? Als je voortdurend roept dat je weet wie het gedaan heeft en uiteindelijk feiten op tafel moeten komen, weet men niet precies wie verantwoordelijk is geweest. Vergeet het niet: er komt nog een onafhankelijk onderzoek.

Het hocus-pocus nazepen is begonnen, laat die onderste steen vooral verschoond blijven van ons eigen handelen. Langzaam geloven steeds minder mensen in de false flags en propaganda in deze terugkerende machtsstrijd tussen oost en west. Het westen, met name VVDer van Galen die in Oekraïne ging roepen om de mensen te steunen voor ‘democratie’ mogen een toontje lager zingen ‘de omstandigheden die geschapen zouden zijn, zijn al eeuwen onderdeel van een strijd waar de Nato in ieder geval zich beter niet mee kan bemoeien. De strijd tussen oost en west Oekraïne bestaat al eeuwen. Het is even belachelijk wanneer je de taalstrijd in België onderdeel maakt van roep naar democratie, en de hele historie aan de kant schuift. De macht moet naar de Nato, en dit willen de oost-Oekraïners niet.

MerkelDan is er het andere Maleisische vliegtuig dat verdwenen is en tot op de dag van vandaag geen spoor van terug gevonden. Hoe laat je Maleisische vliegtuigen verdwijnen met alle satellieten, technologie die alles en iedereen afluistert (tot Merkel; want de Amerikanen vertrouwen Merkel niet gezien haar DDR verleden), hoe zal de oorlogsindustrie profiteren van deze strijd want hou die jongens in de gaten die vrijelijk aan iedereen wapens verkopen. The black box gaat naar Engeland….is dat een goed idee? David Camer(a)ON?