Het Sloper Journaal 11

Maasmechelen, Lanaken het virus kruipt dichterbij volgens Belgische media 193 besmettingen per dag; een verdubbeling maar in Nederland is de keuze snel gemaakt: ‘de economie moet door’.

Het huidige nieuws even in vogelvlucht: ‘CBR wil hogere eisen voor rijscholen…files een stuk minder maar Bildeberger Pechtold gaat geheid zijn eigen weg doch geen woord over het virus (nogmaals wel in de Belgische media).

Renovatie woede….loskomende woede wanneer de zuinige Hollander minder heeft uitgegeven dus gespaard en nu lekker kan klussen om zijn huis op te pimpen. Dit is wat je noemt nieuws woede bij de STAATSOMROEP NOS.

De twintigers vormen de grootste leeftijdscategorie in toename corona-patiënten. Ze willen samenkomen (even vieren dat ze vrij zijn??) met een waardeloos diploma op zak terwijl de economie hapert bij een enorme stijging aanvragen werkeloosheidsuitkeringen.

We schreven het al eerder…‘waar is de toekomst’ waar open, eerlijke communicatie het meest verguisde en verboden middel is in deze stad (Maastricht) holt men verder naar de sloop afgrond want de overheid en de mannetjes bij Servatius corporatie willen de baas blijven. Laten niks van zich horen dan dezelfde domme propaganda vanachter haar woningnood burelen (u wist van het tijdelijk contract…ja en u wist van de woningnood dus handig zo’n tijdelijk huurcontract (bij mij persoonlijk drie maanden in 2016).

Stichting Mea culpa heeft zijn gram gehaald met het seksuele doofpot verhaal en nu wil men andermaal de rijen sluiten (zeker in de media). Dagblad de Limburger valt terug op de katholieke zwijgcultuur want dat is de beste manier om aan te geven ‘dat er niks aan de hand is…‘alles goed jongens’? Grondhouding nr 1 van de Limburger / Maastrichtenaar.

Mars tegen de doofpot

Mars wordt steeds populairder China, Amerika, Arabische emiraten ze willen allemaal een stukje Mars.

Mmm…