Ik vertrek (niet)

Hartje winter, woningnood, geen betaalbare woning, pandemie, lock-down, 1,5 meter bij het verhuizen, worden de problemen eenzijdig op de lagere inkomens afgewenteld (segment: artiesten, kunstenaars, studenten etc). Dank voor wettelijke bewilliging van politieke (s)linkse manoeuvres; we hebben een Groen Linkse wethouder op woningnood, Krabbendam en hij heeft tal van functies, een heel netwerk opgebouwd gelijk het oude CDA bolwerk waar ze decennia lang problemen voor zich uitschoven, onderscheid maakten en te verdelen in ongelijke, economische klassen. De politiek wordt er niet beter op met Krabbendammetje.

We moeten hier in Mariaberg, Maastricht op 17 Januari vertrekken. Nee, ik vertrek niet. Ik ga jullie virus niet verder verspreiden!

Woning corporatie Servatius (ook een franciscaanse broeder pedo heette Servatius). Anti-kraak Ad-Hoc / Maximus/ gemeente Maastricht werken goed samen om zeker deze klokkenluider RKK eens flink aan te pakken, lachen. Revanche!

(brief Ad-Hoc) Beste Bert,

Bedankt voor je mail en interesse.

Ik moet je helaas teleurstellen. Ik heb je profiel bekeken en helaas pas je niet meer in ons bewonersprofiel waardoor je niet in aanmerking komt voor een woonruimte via Ad Hoc.

Mocht je vragen hebben mag je op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 043-750 39 00.

Succes!

Profiel?? Terwijl ik nog niet zo lang geleden (tien jaar) een woning van ‘jullie’ betrok op de Cannerweg. Er zouden meer reden zijn om mij te weigeren, hoewel ik al gereageerd heb: ‘kunt u mij mededelen welke die reden zijn’? Je krijgt geen reactie, communicatie lijnen, gesloten. Een heel oude katholieke methode….het heet: ‘excommunicatie’!

Als klokkenluider RKK wordt je wel heel apart behandelt in het goed gelovige zuiden. Je mag niet op leeftijd, geloof, noch op ras onderscheid maken, wonen is een mensenrecht en de slavenhandel is inmiddels afgeschaft maar bestuurders gaan hier gewoon door met apart zetten. Hun vriendenkring (ook een media boycot radio en TV als muzikant zetten je apart, en niemand die het voor je opneemt.

Het wordt allemaal via ‘het geld’ opgelost en gespeeld, een economisch aspect ‘op grond van je inkomen’, wordt je buitengesloten maar transparant zijn ze niet, trekken zich terug achter hun anonieme computers,  zijn de patronen gelijk aan die van internaat Bleijerheide….bij de broeders.

bij de heilige broeder?

Veel is er niet verandert, zo ging het op internaat ook: je isoleren, buitensluiten, ze gaven je een nummer (33) en moeder naaide het in al je sokjes, onderbroekjes, kleren en toen hoorde ik nergens meer bij…apart toch!

Maar ik vertrek niet! Ga zelf maar op Antarctica wonen, succes.