Kafka en de RKK procedures

kafkaëskFrans Kafka is al jaren bezig zich door de oerkrochten van de procedures RKK te wringen die zich afspelen in het schemergebied tussen Kerkstraat en de Rechtstaat, in deze is het duidelijk dat de politiek haar verantwoording overdraagt aan de vervuiler, in dit geval de kerk.  De vervuiler betaalt. Dit argument van de door ons zeer gewaardeerde heer van der Steur (VVD) kent echter een schaduw zijde namelijk dat zij dan wel ‘vrij’ zijn in het bepalen van de regels, zo is er een nieuw onderzoek naar meldingen bij de politie (hier is onlangs op dit blog nog over geschreven Van Manhatten naar Krakow). Het gekke is dat wij nu pas via een omweg benadert worden,  de onderzoeker Freek Koster weet ons niet te vinden doch wij wachten nu al twee jaar op behandeling van deze meldingen door tal van MCU mensen gedaan. OvJ vind zeker dat de kerk dit zelf oplost. Die goeie ouwe tijd lijkt stil te staan in Limburg.

De slachtoffers worden in een ongekende herbeleving ondergedompeld, alle krochten van ziel worden uitgepeuterd bij de commissies die de individuele slachtoffers bezien tegen de grote, Godsmacht van de kerk, zij willen alles van ons weten maar wij mogen niets van haar weten,  de geheime archieven drijven in Atlantis, je mag deze archieven inzien maar wel duidelijk aangeven waarom! WAAROM WILT U ZE INZIEN, spreekt St Agatha streng, archief kafka telefooncentrum.

Ergens moet een land zijn die deze slachtoffers opvangt, onbemiddelde hulpverleners, psychologen, juristen, rapporteurs die verdwijnen bij het ochtendgloren, griffiers met overvolle papieren waaien weg voordat iemand ze gesproken heeft. Afspraken zijn geen afspraken in de RKK want er zijn méér deuren die aan de achterzijde opengaan dan voordeuren die nog functioneren. Okay, wij mogen meepraten nu, doch ik heb op internaten geleerd niemand te vertrouwen, buiten lag immers de grote boze wereld….ai ai ai welke procedure heeft ons nog niet doorgemalen?

Oh ja, u kunt weer reacties sturen…we wilden even pauze…rust (met dank aan Frans).

http://www.youtube.com/watch?v=leI7sfmipuI&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9ATr1eFxeTlXV7WLYRWUy5C