Kassa

Gisteravond een opmerkelijke ontknoping in het consumenten programma BNN/ Vara Kassa. Tot nu was het kassa voor het CJIB die op slinkse, achterbakse en daarmee corrupte wijze mensen, vooral die in het laagste sociale segment, uitknijpen door jarenlang  schulden bewust op te drijven. Ik heb ook al jaren geleden gesmeekt om een regeling te treffen, ze weigeren, ergo CJIB is onbereikbaar?? De CJIB ‘rad van fortuin show’ kreeg in Kassa met de man die gisteren zijn bijna 6000 euro schuld zag verdwijnen voor het oog van de Nederlandse televisie, een hocus pocus staaltje amusement voor geschoteld en viel bijna van zijn stoel. Uiteraard zijn we blij voor deze man maar met hoeveel Nederlanders hebben ze dit beleid-trucje / oplichting geflikt? Het CJIB blijkt een onpersoonlijke, computer gestuurde repressie apparaat en op uitbuiting gerichte organisatie tegen mensen uit voornamelijk de ‘laagste’ klasse. Zeg maar afdeling rijtjes woning.

©Ramon

De ‘upper class’, (lees de overheid) graait miljoenen uit de pockets van mensen omdat ze niet (meer) konden betalen. Uit cijfers blijkt dat 93% zelfs bij de zoveelste verhoging, onder dezelfde dreiging van een boete, niet betaalden. Een betalings-regeling zou in een eerder stadium zeer gewenst zijn, nee lekker laten oplopen, naar beneden trappen lijkt het devies.

Uiteraard vind de VVD / CDA dit goed, dit graaien in de portemonnee van de ‘low-class’; hier dan ook een oproep:  ‘stem niet meer op mensen die het eens zijn met deze onderdrukkende maatregelen cq. maatschappelijke gijzeling‘ want in Kassa kwam naar voren dat mensen zelfs uit hun huizen worden gezet….kortom asociaal en onmenselijk beleid’!

Deurwaarders en het hele collectief / systeem aan ambtenaren, die dit in stand houden vreten allemaal mee. De schulden maffia staat zo bij u aan de rijtjes deur!