KG

Persbericht

Dagblad De Limburger 10 juli 2012.

RAPPORT ‘Gevoelige privézaken op straat’/Jan Schafraad

MCU vertegenwoordigt de melders van seksueel misbruik  en mishandeling van het jongenspensionaat Maria ter Engelen in Bleijerheide. De slachtoffers van individuele zaken die bij het meldpunt zijn aangemeld worden vertegenwoordigd door de betreffende juristen.

Het kort geding gaat over de continue schending van de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen door  Jan Schafraad.

In verband met het bovenstaande en omdat er tegen Jan Schafraad een kort geding is aangespannen door de betreffende juristen worden er voor de datum van het kort geding door MCU geen nadere mededelingen gedaan.

MCU hoop t dat u deze tijdelijke stilte wilt respecteren.

Persoonlijk wil ik er dit aan toevoegen. Het conflict ligt bij de door de kerk ingestelde procedure ‘meldpunt RKK en de verjaringswet in civiel / strafrechtelijke zin. Beide procedures botsen. Mea Culpa heeft vanaf het begin aangedrongen op een parlementaire enquête, een kant houdt de waarheid tegen en de ander wil de waarheid verpakken.

 

 

One thought to “KG”

  1. Ja hoor, deze stilte wil ik best respecteren. Even iets leuks. Ik was in Willigen – Sauerland. daar staat een kerkje dat veranderd is ineen café-restaurant, met de naam Don Camillo. Een nieuwe toekomst?

Reacties zijn gesloten.