Kierewiet

Opmerkelijk: Jos B., de verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, wordt niet langer verdacht van moord. Hij wordt vervolgd voor doodslag, omdat er niet genoeg aanwijzingen zouden zijn voor een vooropgezet plan. Van moord naar doodslag en de bekentenis dat hij Nicky noch misbruikt, noch gedood heeft. Ontwikkelingen samen gebald in één dag tijd…

Gek toch, dan houdt men zich nog steeds niet bezig met de vraag hoe het kan dat een jongetje van elf, anderhalve dag verborgen blijft, voor alles en iedereen. Heeft Jos B dit alles in zijn eentje bekokstoofd of willen juist mensen hiermee voorkomen dat ‘het voorop gezet plan’, een andere richting uitwijst?

En dan dit….over de waarheid die steeds gekker zal worden in deze zaak; niet voor Limburgse media, die zijn vooringenomen, censureren Mea Cupa, zijn paranoia, kierewiet en bovenal katholiek. Ze willen niet nadenken over de oorspronkelijke amber-alert want al heel snel ging men over tot de aanname dat Nicky was overleden!!??

Laat hun eens nadenken over de uren van vermissing; waar heeft Nicky al die tijd verbleven…bij Jos in Simpelveld? In de hei, huis dichtbij Nieuwenhagen? In een auto? Op Rolduc? Was Jos alleen, moest Nicky eten, drinken, plassen? Hij ging weg en kwam dood terug…hoe? Via de hei (welke kant), met een auto, hebben ze hem gedragen (want alleen is dat niet te doen gezien de afstanden), al deze scenario’s blijven buiten beeld slechts het dictaat van de media en politie die het over ‘een voorop gezet plan hebben’?

DNA-spoor aangetroffen op Nicky

Op de kleding van de elfjarige jongen is een DNA-spoor van Jos B. aangetroffen. De advocaat van de verdachte, Gerald Roethof, liet eerder al weten dat het DNA-spoor niet afkomstig is van bloed of sperma. Geen bloed of sperma…wat dan wel?

LAATSTE NIEUWS!!!!

Jos B., die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen in 1998, ontkent dat hij de jongen heeft misbruikt of gedood. Zijn advocaat Gerald Roethof bevestigt vrijdagavond dit standpunt van zijn cliënt, na berichtgeving in het AD.

Wordt uiteraard vervolgd want Jos B heeft toch heel veel uit te leggen zeker nu, hij beweert Nicky NIET te hebben misbruikt of gedood. Wie dan wel, weet Jos dat? (laat de politie niet deze moordzaak spinnen nu ze dossiers van zedendelicten Jos B. uit 1984 en 1985 alsnog, opeens…hebben gevonden!!?? Sfeertje maken onder het kranten lezend katholiek volk? Equivalent van de Amerikaanse Netflix serie ‘Making a Murderer’?

Een voorop gezet plan….