Little Red Booster

Grappig, hoe ook ik de fout in kan gaan na alle toegenomen agressie door de Covid crises. Ik heb ruim een week geprobeerd een afspraak te maken via de GGD, is dus niet gelukt tot vanmiddag (gisteren inmiddels) toen ik op internet speurde voor een afspraak terwijl de GGD mijn geboortejaar oversloeg en ik naar de boosterlocatie in Wittevrouwenveld fietste en daar een telefoon nummer kreeg dat ik een afspraak kon maken. Ik belde gelijk, ‘het was te druk en ik moest maar op de site gaan kijken. Ook daar viel het niet mee om een afspraak te maken (antwoord apparaat), eigenlijk klopten de aanwijzingen op de site van de GGD helemaal niet en waren ook niet te vinden. Toen las ik dat je de booster kon halen bij het Mecc. Ik naar het Mecc en daar inderdaad lange rijen en me uiteraard netjes bij aangesloten terwijl ik al dagen eerder een afspraak had zou kunnen gemaakt hebben. U leest het goed: vijf werkwoorden om één prikkie te krijgen. Toen moest ik me bij de arts melden en opnieuw aansluiten in de rij. Ik kreeg een beetje koude ‘bitch’, die mijn identiteit bewijs wel vier keer omdraaide en me toen vertelde dat ik geen afspraak had gemaakt. Ik legde nogmaals uit dat mijn geboortejaar zomaar verdwenen was en de moeite die ik had gedaan om een booster te krijgen. Nee, dan zouden ze misschien mensen moeten teleurstellen want ik had geen afspraak? Okay, werd toen een beetje pissig (ik hoor steeds nee, nee, nee)  en zwaaide met mijn arm, en de loket vrouw ook….toen stak ik hem een beetje hoger en leek het op een Hitler groet (was geenszins de bedoeling) en maakte zij duidelijk dat ze hier niet van gediend was. Terecht want ik heb mijn excuses gelijk aangeboden en zij nogmaals uitlegde dat de regels gevolgd moest worden…’oh net als toen die periode toen we bezet werden?? Okay twee maal op zo’n korte tijd in de fout …sorry…sorry!!

Wanneer krijg ik excuses van de GGD na een week vergeefse pogingen om afspraak te maken…booster prik heb ik nog steeds niet….maar veel dingen worden je wel zomaar afgenomen die nogal persoonlijk zijn, het zijn de nieuwe autoritaire gezagsverhouding die van stal worden gehaald dan ook nog de leegstand-wet (on) recht, een huis, optredens…you name it

Little red Rooster…the Rolling Stones