MCU naar KFN

kfn_header_home

KFN gebouw Niedersaksen, overigens dank voor alle steunbetuigingen!

Afgelopen Vrijdag heeft Mea Culpa zich officieel gemeld bij KFN Nedersaksen,

Bij het Kriminologischen Forschungsinstituts Niedersachsen hopen wij, willen wij eindelijk een degelijk, volledig onderzoek naar het st Maria ter Engelen, jongenspensionaat van die arme bruder Franciscus, en de daarbij horende ‘binnenlandse en buitenlandse’ congregaties waar vele broeders werden overgeplaatst na klachten seksueel misbruik..

Alle zestig engelen jongens zijn aangeschreven en velen hebben hun medewerking al toegezegd.

Het Engelen dossier zal vertaald worden en opgestuurd naar Christian Pfeiffer, Direktor des Kriminologischen Forschungsinstituts in Niedersachsen. Dit om onze klachten die niet gecompenseerd worden door meldpunt RKK grondig te laten onderzoeken door dit onafhankelijk instituut. Hieronder een reactie!

Hallo Allemaal, ‘Die arme bruder’ zullen op slag zenuwachtig worden, angstaanvallen en paranoïde trekken gaan vertonen. Verstoorde nachtrust doet de rest. In Duitsland worden kerken en religieuze instituten vanuit een kerkbelasting gefinancierd. Geregeld door de overheid en gereguleerd door criteria. Ieder die dit volgt kan op z’n klompen aanvoelen dat ‘die arme bruder’ gekort gaan worden in hun financiën. Als er èèn onderwerp is waar ze allergisch op reageren dan is het: Jawel, financiën. Ik wens jullie (engelenjongens) een glorierijke eindoverwinning toe. Jullie treffen ‘die arme bruder’ op hun eigen grondgebied en in hun zwakke plek. Aarzel niet om door te pakken want het recht staat aan jullie kant! Veel succes met de vertalingen en met het maken van een bezoekafspraak om jullie case voor te leggen en toe te lichten.
Een medestander en lotgenoot, T.

http://members.home.nl/loveandthegoldfish/MEACULPA/dossiers.html

Bleijerheide 22 aug 2012 slaapzalen

2 gedachten over “MCU naar KFN”

 1. Een tip van Nederlander, die al jaren in Duitsland woont.
  Misschien kan er via grote vrijdenkersite gecommuniceerd worden.

  Er schrijven al verschillende Nederlanders op deze site over seculiere politiek, religie, misbruik RKK. -> wwwfreigeisterhausde

  draden b.v. – Missbrauchsfälle in der RKK –
  — Kann man tiefer sinken als kreuzpunktnet ? —
  — etc.

Reacties zijn gesloten.